poze conferin a manipulare i automanipulare cu anatol basarab i ad

Conferința ”Manipulare și automanipulare” cu Anatol Basarab și Ad

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Aprilie 2022 18:00 - Marţi 19 Aprilie 2022
online zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/conferinta-manipulare-si-automanipulare-cu-anatol-basarab-si-adriana-nicolae/

Perioada desfășurare conferință: 19 Aprilie 2022 ONLINE
Interval orar: 18:00 – 22:00
Înscrieri se fac prin achiziția evenimentului! Datele de acces se vor primi cu 1-3 zile înainte de eveniment pentru toți cei ce au confirmat prin plată!

Locație: Platforma ZOOM, online!

ATENȚIE! NU se oferă înregistrare!Ce ne propunem în această conferință?

Manipulare, război hibrid, dezinformare și fake-news
Cauze și efecte ale manipulării
Instrumente de modelare a conștiinței umane
Tehnici de manipulare la nivel multivectorial
Automanipulare. Cum te minți și te iluzionezi singur
Jocuri de manipulare. Ce rol joci și cum recunoști un manipulator
Costuri și rezervări

Costul conferinței 120 lei sau 25 euro! Prețul în euro este unul fix!

Pentru a participa, te rugăm să faci achiziția evenimentului apăsând butonul ”Alege o opțiune” și adaugă în coș produsul. Poți alege plata cu cardul sau prin transfer bancar.Anatol Basarab, președinte onorific și cofondator al Asociației Numerologilor din România, este specialist psiholog în consiliere pedagogică și educațională, cu studii aprofundate de parapsihologie, numerolog recunoscut internațional pentru acuratețea analizelor și prognozelor sale, autor al unor tehnici psiho-energo-informaţionale cu aplicabilitate în domeniul psihologiei şi al dezvoltării personale. De altfel, a studiat bioenergetica, diagnostica și terapia prin metode netradiționale la Asociația Republicană Știința din Chișinău, mai târziu devenind membru fondator al organizației „Omul Viitorului”. Studiile aprofundate în domeniile numerologiei, psihologiei și parapsihologiei le-a început la universități din Moscova și le-a continuat în România, unde de peste 20 de ani îi îndrumă și îi pregătește pe toți cei interesați de extinderea conștiinței, experimentarea dimensiunilor propriei ființe și de îmbunătățirea calității vieții, devenind un nume de referință în domeniu și un model prin atitudine și mentalitate de învingător. A fost implicat în diverse proiecte de analiză a situației migraționale Din 2001 este membru OSHO, Academy of Initiation din India. În Rusia a lucrat cu echipele care au pregătit astronauţii pentru călătoriile spaţiale. Este autorul cărţilor „Proprietarul Galaxiei”, „Viaţa care ne trăieşte”, „Numerologia în viaţa fiecăruia”, „Jocurile în care se joacă EU” și, alături de Adriana Nicolae, semnează volumul „Anul devenirii tale”.Adriana Nicolae – coautor al volumului „Anul devenirii tale”.

Licențiată în litere și psihologie, cu studii aprofundate de marketing și integrare europeană la Academia de Studii Economice, Adriana este jurnalist, editor și autor de carte, consilier și trainer. Formarea sa profesională implică și analiză tranzacțională, consiliere creștină și gândire pedagogică strategică, un program parcurs sub îndrumarea profesorului Florian Colceag. Editarea, în 2009, a cărții „Viața care ne trăiește” și întâlnirea cu numerele, în 2010, în cadrul primului curs de numerologie al lui Anatol Basarab, i-au schimbat profund viața. Este implicată în proiecte editoriale și educaționale menite să faciliteze oamenilor conștientizarea și adaptarea la complexitatea lumii în care trăim.

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/conferinta-manipulare-si-automanipulare-cu-anatol-basarab-si-adriana-nicolae/

Pret bilet: 120 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 456

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 746 zile, 10 Apr. 2022

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .