poze conferinta europeana de microcreditare 2012

Conferinta Europeana de Microcreditare 2012

Bucuresti , Bucuresti. Joi 8 Noiembrie 2012 - Vineri 9 Noiembrie 2012
Crowne Plaza Hotel

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cea de-a 9-a editie a Conferintei Europene de Microcreditare va avea loc la Bucuresti, in perioada 8-9 noiembrie 2012.

Sustinuta de Comisia Europeana, European Investment Fund, AIPPIMM, Fundatia Post-Privatizare, Fondul Roman de Contragarantare si alte organizatii de microfinantare din Europa, conferinta va avea loc la Bucuresti in perioada 8-9 noiembrie 2012, la Crowne Plaza Hotel si va avea ca tema Construirea unui sistem durabil de microfinantare in Europa.
Incercand sa duca mai departe succesul ultimei editii care i-a avut ca invitati speciali pe Comisarul European, Lszl Andor, si pe Printesa Maxima a Olandei, European Microfinance Network (EMN), o entitate ce reuneste un numar de 95 de organizatii din sectorul de microfinantare, a anuntat oficial perioada conferintei de anul acesta, a carei tema este dedicata sustenabilitatii sectorului de microfinantare. Intr-o Europa schimbata de noile provocari si greutati generate de criza economica, EMN considera ca prin obtinerea unui climat ecomonic favorabil dezvoltarii initiativelor de business, microfinantarea va juca un rol important in modernizarea sectorului de protectie sociala si sprijinirea dinamicii economiei, in special a IMM-urilor si ocuparea fortei de munca.
Vor fi doua zile de conferinte, workshopuri si sesiuni de mese rotunde cu peste 350 de participanti cu accent pe teme precum: microfinantarea in Europa de Est si lansarea programului Jasmine Help Desk.
Conferinta va oferi o platforma unica de dezbateri si de discutii deschise pe tema succesului miscarii Eastern Credit Union si in special importanta microfinantarii in Romania, precum si importanta acesteia in sprijinirea clientilor din zona rurala si din grupurile vulnerabile, in vederea dezvoltarii durabile si sustenabile in zona rurala.
In plus, ceremonia de premiere European Microfinance Award va fi organizata in timpul conferintei. Ideea care fundamenteaza oferirea acestor premii este aceea de a promova dezvoltarea de noi practici in domeniul microfinantarii.

Mai multe detalii: http://www.european-microfinance.org/

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4223 zile, 26 Sep. 2012

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .