poze conferinta internationala de psihoterapie experientiala

Conferinta Internationala de Psihoterapie Experientiala

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Martie 2014 08:30 - Duminică 30 Martie 2014
Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Bucureşti, Şoseaua Panduri, 90

Categorii: Conferinte si Seminarii

Dinamicile schimbarii personale, interpersonale, famliale si colective – intre realitate si mistificare

Conferinta este organizata de Societatea de Psihoterapie Experientiala Romana -Institutul SPER in colaborare cu Universitatea din Bucuresti - Centrul de Dezvoltare Personala, Consiliere si Psihoterapie Experientiala si Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei (Scoala Doctorala si Departamentul de Master in Psihodiagnoza, psihoterapie experientiala unificatoare - PEU) sub egida Colegiului Psihologilor din Romania.

Scoala experientiala va lanseaza invitatia de a participa la activitatile mult diversificate si consistente ale acestei conferinte (prezentare de lucrari si postere, o masa rotunda, 2 prelegeri si un numar de 30 de workshop-uri), care va ofera ocazia sa aflati si mai ales sa beneficiati interactiv de experientele profesionale si formative ale multor specialisti, formatori, cadre didactice universitare, doctori si doctoranzi in domeniul psihologiei, optimizarii umane si psihoterapiei.

Tema generala a conferintei din acest an este generoasa si permite reunirea unor specialisti si aspiranti la profesionalizare de calitate in domenii aplicative interconectate (educatie, sanatate, resurse umane), cu impact semnificativ in schimbarile actuale ale lumii in care traim. De la preventie la interventie terapeutica si optimizare umana, vom acorda atentia cuvenita tuturor posibilitatilor de a ne implica activ, creativ si realist in rezolvarea problemelor legate de cunoasterea, asistarea si dezvoltarea persoanelor si organizatiilor.

Asadar va invitam sa constientizam impreuna ”Dinamicile schimbarii personale, familiale si colective - intre realitate si mistificare” si sa facem un schimb de idei care sa stimuleze evolutia tuturor si construirea de noi proiecte si actiuni necesare.

Va multumim in avans pentru prezenta fiecaruia dintre dv, convinsi fiind ca prin participarea la acest eveniment ne straduim sa construim impreuna o lume mai buna.

Detalii sunt disponibile la adresa: www.sper.ro/conferinta/

Lucrarile acceptate spre publicare in extenso vor fi publicate in Journal of Experiential Psychotherapy (revista acrediata CNCSIS categoria B+ si indexata BDI). Mai multe detalii gasiti aici.


Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.sper.ro/conferinta/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1043

Eveniment postat de organizator

asociatia sper

Adaugat in urma cu 3745 zile, 23 Ian. 2014

Adaugat de sperpsi

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .