poze conferinta na ionala de psihoterapie experientiala

Conferinţa Naționala de Psihoterapie Experienţială

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 3 Noiembrie 2018 09:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vă aducem la cunoștință desfășurarea Conferinţei Naționale de Psihoterapie Experienţială şi Dezvoltare Personală Unificatoare EDIȚIE ANIVERSARĂ ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească” Tema conferinței: „Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personală” Ediţia a VIII-a, 3 - 4 Noiembrie 2018 Facultatea de Psihologie și Științele Educației, șos. Panduri 90, București, sect. 5

Cu bucurie vă invităm să luați parte la o manifestare academică deja cunoscută și apreciată de dumneavoastră, care anul acesta reunește în jurul unui prilej deosebit, specialiști consacrați și apreciați în domeniile lor de expertiză.
Ediția Aniversară ”Terapia Unificării – 20 de ani de psihoterapie românească” va reuni sub tema ”Confluențe și interferențe metodologice în procesul psihoterapeutic și în dezvoltarea personală” cercetarea, practica, ideile, inovațiile și provocările specialiștilor care au creat oferta de manifestări ale conferinței, în încercarea de a găsi un limbaj comun și elemente de noutate cât mai orientate către interesul beneficiarilor.
Metoda T.U. (Terapia Unificării) a deschis fenomenul psihoterapeutic experienţial – umanist în România și de peste 20 de ani asigură cadrul conceptual de formare profesională și dezvoltare personală în Psihoterapia Experiențială a Unificării, Consiliere Psihologică și Psihologie Clinică.
Ca de fiecare dată încercăm să sprijinim efortul colectiv de formare continuă al specialiştilor din domeniu, precum şi al celor din domeniile conexe (medical, educaţional, social). Ne adresăm cu deschidere şi căldură tinerilor aspiranţi la competenţa vocaţională de psihoterapeut, consilier psihologic sau trainer de dezvoltare personală, cât şi studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor.
Evenimentul de anul acesta se va orienta către câteva direcții semnificative:
• deschidere și încurajarea dialogului și a creativității în îmbunătățirea serviciilor psihologice și terapeutice în interesul beneficiarilor
• punctele cheie ale cunoașterii actuale din domeniul asistării psihologice și direcții inovative de dezvoltare
• eficiența psihoterapiei: bârfe, snoave, șușanale (mituri, realități, cunoașterea actuală)
• stimularea abordărilor interdisciplinare şi asociate;
• asistarea complexă, holistică a problemelor şi provocărilor cu impact psihosomatic şi psihotraumatogen;
• depășirea barierelor inter-profesionale în calea progresului domeniului asistării psihologice

Vă aşteptăm cu uşile minţii şi inimii larg deschise! Curiozitatea și deschiderea noastră sperăm să fie contagioase în efervescența unor subiecte atât de profunde. Sperăm să ne conectăm şi unificăm ideile şi eforturile pentru o dezvoltare profesională de calitate, sub semnul autenticităţii, realismului şi al responsabilităţii. Aşadar, sunteţi bineveniţi din toate direcţiile, în jurul “mesei rotunde” care îşi extinde graniţele la nesfârşit, în slujba cunoaşterii, sănătăţii, a vieţii şi a armoniei personale şi colective.

Conferinţa include prezentare de lucrări și postere, prelegeri, și 36 de workshop-uri. Programul complet şi alte detalii, găsiţi pe www.sper.ro/conferinta.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 825
vasile constantin

Adaugat in urma cu 2010 zile, 27 Sep. 2018

Adaugat de valush

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .