poze conferinta nationala de prevenire a cancerului de col uterin

Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin

Bucuresti , Bucuresti. Joi 16 Octombrie 2014 18:00
Hotelul Howard Johnson Grand Plaza, Calea Dorobantilor, 5-7.

Categorii: Conferinte si Seminarii

JustAD si Clinica Elgnimed anunta prima editie a Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, care va avea loc pe 16 octombrie in Bucuresti si va fi transmisa live in Cluj, Constanta si Timisoara. In Romania, la fiecare patru ore, o femeie moare din cauza cancerului de col uterin. Este o statistica mai mult decat ingrijoratoare, datorata in principal faptului ca simptomele cancerului de col uterin nu sunt intotdeauna evidente si, de cele mai multe ori, acesta ajunge sa fie diagnosticat intr-un stadiu multe prea avansat. De aceea, este foarte importanta testarea periodica, in vederea depistarii la timp a celulelor precanceroase.

Proiectul Alege viata urmareste informarea la un nivel ridicat cu privire la usurinta preventiei in ceea ce priveste virusul HPV si cancerul de col uterin in randul femeilor cu varsta cuprinsa intre 20 si 45 de ani din Bucuresti si alte orase din tara. Proiectul va fi lansat la inceputul lunii octombrie, cu scopul de a informa femeile cu privire la mersul din timp la control.

Luna octombrie va fi luna prevenirii cancerului de col uterin, o perioada pentru care am pus bazele unei campanii nationale de informare. Ne dorim ca un numar cat mai mare de femei sa fie informate corect cu privire la cancerul de col uterin. Sunt informatii pe care le pot afla gratuit joi, 16 octombrie, ora 18:00, la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza din Bucuresti, in cadrul Conferintei Nationale de Prevenire a Cancerului de Col Uterin, o conferinta care va fi transmisa live in Cluj, Constanta si Timisoara in urmatoarele locatii:

Cluj – Hotel Sunny Hill
Constanta – Ibis Hotel
Timisoara – City Business Centre

Accesul gratuit la Conferinta Nationala de Prevenire a Cancerului de Col Uterin este oferit in baza completarii formularului de inscriere de pe http://alegeviata.com/?page_id=1605.
Campania nationala de prevenire a cancerului de col uterin este organizata sub umbrela Feminis Romania, un proiect initiat in anul 2014 de clinica Elginmed prin dr. Elvira Bratila – medic specialist obstetrica-ginecologie. Acest proiect a fost gandit ca o rascruce de drumuri. E punctul in care drumurile a mai multor specialisti se intalnesc, se unesc si croiesc, cu si mai multa forta, un alt drum, mai lin, fara ascunzisuri, un drum pe care sa paseasca cu incredere femeile din Romania pentru care dreptul la informatie nu a disparut.

Pentru mai multe informatii, vizitati site-ul http://www.alegeviata.com sau pagina de Facebook http://www.facebook.com/feminisromania.

Mai multe detalii: http://www.alegeviata.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 870
madalina

Adaugat in urma cu 3034 zile, 08 Oct. 2014

Adaugat de madalinadonciu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad lt

Curs profesional Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Ian 2023 - 7 Feb 2023
  • Ai ceva de zis?

    .