poze conferinta nationala managementul dislipidemiilor la bucuresti

Conferinta Nationala Managementul Dislipidemiilor la Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Noiembrie 2011
Piata Montreal, Nr. 10

Categorii: Conferinte si Seminarii

O abordare multidisciplinara pentru o boala cu efecte multiple! Editia a II-a, va avea loc in data de 19 noiembrie 2011 la World Trade Center, sala New York.

Pe 19 noiembrie 2011, la Bucuresti, va avea loc a doua editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor, primul eveniment din Romania dedicat managementului acestei afectiuni privit dintr-o perspectiva multidisciplinara. Evenimentul va fi organizat sub egida stiintifica a Federatiei Romane de Diabet, Nutritie si Boli Metabolice. Managementul evenimentului este asigurat de Sanatatea Press Group.

Dislipidemia reprezinta o dereglare metabolica care poate avea cauze genetice sau cauze generate de un stil de viata nesanatos caracterizat de o alimentatie bogata in grasimi de origine animala, consum excesiv de alcool, lipsa activitatii fizice. Efectele dislipidemiilor apar in timp, aceasta afectiune fiind de regula asimptomatica. Importanta efectuarii unui control periodic, stransa legatura cu alte boli frecvente, numeroasele consecinte clinice si subclinice fac din dislipidemii o problema importanta de sanatate in Romania.

Evenimentul abordeaza dislipidemiile dintr-o perspectiva stiintifica si multidisciplinara, cu scopul de a dezbate cele mai noi informatii legate de managementul, diagnosticul si tratamentul acestei afectiuni.

Cea de-a doua editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor isi propune sa promoveze in randurile medicilor cardiologi, diabetologi, internisti, medicilor de familie si medicilor rezidenti cele mai noi metode de management al dislipidemiilor.

Prima editie a Conferintei Nationale Managementul Dislipidemiilor s-a desfasurat anul trecut, in perioada 19-20 noiembrie, si s-a bucurat de un real succes reunind peste 450 de medici de familie, cardiologi, diabetologi, internisti, rezidenti si studenti si peste 15 reputati speakeri din Romania care au discutat despre riscurile, screening-ul, diagnosticul, patogeneza si tratamentul dislipidemiilor.

Mai multe detalii: http://www.bucuresteni.ro/evenimente/conferinte/Conferinta_Nationala_Managementul_Dislipidem_24408.html

Comenteaza pe Facebook
pavalut

Adaugat in urma cu 4546 zile, 08 Nov. 2011

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .