poze cultivarea puterii interioare prin fuziunea celor 5 elemente

Cultivarea puterii interioare prin fuziunea celor 5 elemente

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 27 Noiembrie 2016 10:00
Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A, sala Roma

Categorii: Conferinte si Seminarii

Pentru cei care se simt blocați în anumite tipare emoționale și caută o cale de rezolvare, precum şi pentru cei ce doresc o metodă de echilibrare şi centrare energetică

“Lucrul cel mai important și eliberator pe care l-am descoperit în călătoria mea personală a fost să cultiv Sentimentul autentic sau originar, în loc să urmăresc emoțiile reactive cronice sau să le las să-mi domine viața.” (Andrew Fretwell)

Cursul este susţinut de Andrew Fretwell, instructor senior în sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienţă în alchimia internă taoistă, qi gong pentru sănătate şi vitalitate şi Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). Este creatorul metodei de masaj energetic Original Feeling Touch (http://oft-touch.com/), fondatorul şi conducătorul fundaţiei ”WuJi Gong – Tai Chi pentru ‘iluminare’”( http://wuji-gong.org/ro/ ) şi cel care a adus în Romania sistemul Cheile Genelor, bazat pe cartea “Gene Keys” a lui Richard Rudd (http://born-genius.com/).

Sentimentele autentice sau originare ne reîntineresc și ne conectează cu Sursa; ele ne ajută să ne simțim puternici și independenți spiritual.

Emoțiile de durată ne epuizează și împrăștie chi-ul, forța vitală, făcându-ne, în același timp, dependenți de forțele din jurul nostru.

Aceste lucruri sunt ușor de înțeles la nivel intelectual, dar avem nevoie de o metodă practică și într-adevăr eficientă.

Fuziunea celor cinci elemente ne oferă o soluție, învățându-ne cum să înrădăcinăm emoțiile extreme, pozitive și negative, în centrul nostru gravitațional din ombilic. Secretul este înrădăcinarea – atât cea fizică, în pământul aflat dedesubt, cât și cea spirituală, interioară. Odată ce emoțiile de durată sunt înrădăcinate, ele devin ușor de gestionat și dizolvabile. În realitate, ele conțin o formulă secretă extrem de puternică.

Cu cât emoțiile noastre sunt mai intense și mai dureroase, cu atât mențin captivă mai multă forță sau energie vitală. Şi avem nevoie să dezvoltăm puterea interioară autentică prin reciclarea forței vitale captive în emoțiile de durată.

La curs vom explora în profunzime această formulă secretă, care i-a fost transmisă maestrului Mantak Chia al sistemului Universal Tao de către pustnicul taoist Un Nor. Acesta se hrănea de mulți ani doar cu chi și trăia într-o peșteră din Changbaishan (Muntele alb lung) din partea de nord-est a Chinei.

Secretul taoist al alchimiei emoționale este crearea unei matrice interioare care să capteze esența emoțiilor noastre și să le cristalizeze într-o mică perlă sau sferă de chi originar, eliberată de emoțiile repetitive care ne provoacă atâtea dificultăți.

Această perlă este creată în centrul gravitațional din ombilic, unde toate lucrurile sunt atrase în mod natural de ”pământul” ființei noastre spirituale. Ideea este să ”fuzionăm” treptat emoțiile exterioare în sentimentul sursei din interiorul nostru.

Fuziunea ne permite să eliberăm energia vitală captivă în emoțiile de durată și să o folosim în viața noastră.
1. Furia din ficat
Emoții cronice reactive: Simțim nevoia să avem întotdeauna dreptate și deseori avem neînțelegeri cu cei din jur. Ne simțim superiori celorlalți.
Puterea interioară autentică: Avem o viziune mai echilibrată asupra vieții, putem fi binevoitori și amabili când ne confruntăm cu furia, nedreptatea și superioritatea altora.
2. Tristețea/jalea din plămâni.
Emoții cronice reactive: Ne simțim adesea învinși de viață și ne dăm bătuți. Căutăm mereu aprecierea din exterior.
Puterea interioară autentică: Suntem plini de curaj și încrezători în unicititatea noastră, nu simțim nevoia să dovedim nimic nimănui.
3. Îngrijorarea/obsesia din splină/stomac.
Emoții cronice reactive: Ne facem griji și luăm la modul personal tot ce ni se întâmplă; pierdem contactul cu sentimentul că suntem în siguranță și că avem tot sprijinul necesar.
Puterea interioară autentică: Avem încredere deplină că tot ce ni se întâmplă este spre propria noastră evoluție. Știm că viața este cu noi, nu împotriva noastră.
4. Nerăbdarea/vinovăția/ura din inimă.
Emoții cronice reactive: Ne considerăm o victimă care a fost trădată, rănită, traumatizată. Deseori ne simțim lipsiți de răbdare.
Puterea interioară autentică: Simțim acceptare necondiționată (iubire universală) și respect față de noi înșine și față de toate ființele.
5. Frica din rinichi/vezica urinară.
Emoții cronice reactive: Căutăm certitudine și puterea personală deoarece ne temem de schimbările firești din viață. Nevoia de siguranță ne poate trezi agresivitatea sau ne poate face să ne prăbușim atunci când ne este frică.
Puterea interioară autentică: Avem la dispoziție un rezervor de creativitate în lumea noastră interioară; simțim în continuare frica, dar nu o mai lăsăm să ne guverneze alegerile. Eliberarea de frică este mai importantă pentru noi decât puterea personală motivată de frică.

Este o hartă foarte simplă și totodată un instrument extraordinar pentru a descoperi cine suntem cu adevărat. Cine și-ar fi putut imagina că, dincolo de această țesătură aparent dezechilibrată de emoții negative, se află propria noastră salvare?

Din păcate, emoțiile multor oameni sunt concentrate în zona capului, a inimii sau a altor părți ale corpului, ori sunt captive în tipare ale traumelor și suferinței. Emoțiile sunt trecătoare, instabile și e nevoie de antrenament pentru a le readuce pe pământ și a le capta esența.

Cursul de Fuziune este destinat tuturor - celor care simt că sunt blocați în anumite tipare emoționale și caută o cale de rezolvare, precum şi celor care caută o nouă metodă de echilibrare şi centrare energetică pentru propria practică spirituală.

Program:
Duminică 27 noiembrie, orele 10.00 – 18.00
Locatie:
Bucureşti, Hotel Siqua, Calea Plevnei 59A (în apropiere de staţia de metrou Eroilor şi de parcul Operei), sala Roma, etaj 1
Preţ: 300 lei
Înscrieri:
Andreea Lutic:
tel: 0724 275 957, mail : andreea_lutic@yahoo.com
Marius Stan:
tel. 0724 560810 ; mail: redasvital@gmail.com

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610
Cuvinte cheie: Bucuresti
andreea lutic

Adaugat in urma cu 1536 zile, 09 Nov. 2016

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 70

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 21 Ian 2021 - 3 Feb 2021
  • Ai ceva de zis?

    .