poze cum sa ti antrenezi creierul pentru succes si performanta

Cum sa-ti Antrenezi Creierul pentru Succes si Performanta

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 9 Iunie 2021 18:30 - Miercuri 9 Iunie 2021
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Cum ne putem antrena eficient creierul

ino sa descoperi cum ne putem antrena eficient creierul prin metode precum meditația, neuro- terapia ( neurofeedback), hipnoză/ autohipnoza. Prin aceste 3 metode omul învață să între în stări alterate de conștiința reușind să depășească pragurile înguste ale minții conștiente, accesând astfel resurse importante aflate dincolo de controlul conștient, dincolo de ceea ce "știm", aproape de granița cu ceea ce "simțim", intuim. Intuiția este cea mai înalta formă de inteligență.

Crezi că există vreun om de succes care să nu aibă grijă de mintea lui, de credințele, de gândurile și de emoțiile lui? Nu! Iar toată acestă „organizare” pleacă de la creier. Acest organ minunat care se află la conducerea întregului organism și care reușește să ne "ridice" sau să ne "coboare" după bunul lui plac dacă noi nu preluăm controlul.

Desigur că ne naștem cu anumite trăsături, desigur că învățăm de la părinții noștri un anumit mod de gândire și de simțire, însă, la un moment dat, NOI devenim stăpânii propriului nostru creier, noi îl putem schimbă, putem destructura și restructura după cum ne dorim noi și în funcție de scopurile noastre. Ceea ce până acum era de neconceput neuroștiintele demonstrează că este posibil. Știai că aceste 3 metode sunt însă foarte asemănătoare?

Hipnoză/autohipnoza este o formă de meditație ghidată, iar neurofeedback-ul este o terapie ce are la baza capacitatea de auto-reglare a creierului și meditația mindfulness. Iar prin aceste metode putem accesa atât capacitatea de vindecare a organismului, "programarea" creierului pentru obținerea rezultatelor dorite, îmbunătățirea abilităților cognitive ( creșterea capacității de concentrare, de memorare, a luării deciziilor, a clarității mentale, a abilităților matematice sau lingvistice, a citirii "mesajelor" sociale- empatie, limbaj nonverbal, adaptarea comportamentului la situații diferite etc), precum și antrenarea " stărilor profunde" ( deep states training) ce duce la trecerea la un alt nivel de cunoaștere.

Acest curs este pentru tine dacă: dorești să obții o stare mentală generală mai bună; dorești să îți depășești limitările, fricile, traumele; dorești să îți îmbunătățești abilitățile cognitive, emoționale și comportamentale; dorești să ai un creier echilibrat, flexibil; dorești să atingi stări alterate de conștiința (deep states training); dorești să îți cunoști potențialul și să îl folosești; dorești să ai o viață prosperă.

Acest curs nu este pentru tine dacă: ai o viață echilibrată și prosperă; nu dorești să devii mai bun; nu te interesează să îți depășești nivelul actual al performatelor ( profesionale și personale).

Cu ce pleci acasă de la acest curs?

cu informații despre cele 3 metode de antrenare a creierului;
cu înțelegerea modului în care ne putem antrena creierul pentru a obține viață pe care ne-o dorim; cu tehnici simple de programare a creierului;
cu o viziune nouă asupra modului în care funcționează creierul.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/cum-sa-ti-antrenezi-creierul-pentru-succes-si-performanta-131/216

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 238
mihaela

Adaugat in urma cu 1033 zile, 31 Mai. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 216

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .