poze curs certificat wingwave coaching bucuresti

Curs certificat WingWave® Coaching - Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 13 Februarie 2015 09:00 - Duminică 15 Februarie 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/12

O certificare internationala in coaching cu traineri germani care ofera un mix atractiv si profesionist de psihologie, NLP si tehnici extrem de puternice de coaching

Te-ai intrebat vreodata ce efect poate avea bataia din aripi a unui fluture? Ai fi tentat sa spui ca nu conteaza intr-un Univers infinit. Si totusi, o astfel de mica schimbare, poate aduce rezultate absolut spectaculoase in viata noastra. Iar metoda care o aplica direct, cu efecte imediate, este WingWave® Coaching (o metoda rapida de coaching, certificata de Cora Besser-Siegmund (*1957) si Harry Siegmund (*1956) licentiati in psihoterapie, NLP traineri (DVNLP) si coaching traineri).
Pe scurt, este vorba de o tehnica certificata de coaching care cuprinde doua elemente foarte clare: "wing" bataia aripilor fluturelui, iar "wave" are legatura cu arhitectura noastra cerebrala, cu modul nostru de functionare, cu undele cerebrale care raspund si "implementeaza" solutia optima.

Cine sunt formatorii? Cei mai bine pregatiti in domeniu:
1. Carola Muller - Senior trainer si coach, formator de WingWave® Coaching, Coach in psihologia energetica EDxTM, R.E.S.E.T Instructor, AIT Practitioner, Lerncoach.
2. Marius Catiche - locuieste in Germania si a fondat ARONLP, in 2002, cu scopul de a oferi Romaniei sansa de a porni cu dreptul in organizarea activitatii sale in aria NLP, impartasind din bogata sa experienta ca membru al comitetului director al Societatii Germane de NLP. Medic stomatolog, formare in NLP si hipnoza, Senoir Trainer si Coach.
3. Inca doi co-traineri romani, printre cei mai buni in domeniul WingWave® Coaching, pasionati si profesionisti in domeniul lor de activitate.

Care sunt directiile WingWave® Coaching? Cateva sunt cele mai importante, dar aplicabilitatea nu este restransa doar le ele:
1. Coachingul de tip stres de tip imprint (post achievement stress), este acel stres ca un soc, ca o lovitura "sub centura". Aici regasim situatiile dificile de la serviciu, certurile puternice cu partenerul, etc.
2. Coachingul pentru resurse este cel orientat spre potentarea resurselor, cresterea creativitatii, automotivatia, cresterea stimei de sine, etc.
3. Coaching pentru convingeri are in vedere identificarea sistemului de credinte si mecanismele convingerilor proprii, atat cele pozitive, cat si cele negative, iar apoi optimizarea lor. "Eu pot".

WingWave® Coaching combina in mod fericit tehnici din NLP, kynesiologie (myostatic test) si REM (Rapid Eye Movement), iar rezultatele sunt spectaculoase: https://wingwave.com/en/coaching/about-wingwave-coaching/how-does-wingwave-work.html

Unde poate fi folosit WingWave® Cochingul? Practic in orice domeniu al vietii:
- eliminarea unor rani emotionale creeate de-a lungul timpului si care afecteaza si activitatea prezenta
stres din orice motive: pierderea unei persoane dragi, supra-incarcare profesionala, burning-out, dezamagiri mai mari sau mai mici
- intelegerea si transformarea convingerilor limitative ("Tu niciodata nu o sa poti sa ...", "Nu voi fi fericit niciodata", etc)
- stabilirea constienta a unor obiective si transformarea lor in tinte subconstiente, astfel incat ele sa fie atinse in viata reala
- eliminarea unor obiceiuri daunatoare (vicii, fobii, etc)
(auto)motivare
- utilizarea ca tehnica complementara in terapie psihologica, in mentorat, leadership de orice fel

Cine poate participa la o astfel de formare? Oricine doreste sa isi atinga un nou nivel de performanta: manageri, coachi, antreprenori, psihologi, sportivi, antrenori, consilieri de dezvoltare personala, pasionati de dezvoltare personala, liderilor de orice fel.
Dar, NU oricine este pregatit pentru transformare, viermele de matase trebuie sa iasa singur din cocon ca sa devina un fluture grozav. Asa ca, el se adreseaza persoanelor obisnuite si NU inlocuieste psihoterapia.
https://wingwave.com/en/coaching/about-wingwave-coaching/wingwave-examples.html

Participantul/a trebuie sa fi absolvit o formare NLP (Certificat NLP Practitioner sau mai mult), de psihologia comunicarii, psihoterapie sau similar cu o durata de minimum 130 de ore de curs. Documentele de formare vor fi verificate de trainer inainte de formare. Coachingul wingwave® este conceput ca un tool (unealta) de interventie terapeutica suplimentar/a pentru coachi certificati, traineri, medici si terapeuti. wingwave® nu este un inlocuitor pentru calitatea de coach certificat sau terapeut. Participantul trimite organizatorului la inscriere copia documentelor de formare.

Pentru participantii care nu au absolvit o formare NLP este foarte recomandabil un Crash curs de baza NLP in care vor fi prezentate si exersate anumite tehnici NLP: submodalitati, ancorare, moment of excellence, sisteme de reprezentare etc. Acesta e de mare folos pentru insusitea rapida si eficienta a metodei wingwave®. Aceasta formare este un training pentru a deveni wingwave® coach si nu un instructaj anual obligatoriu de protectia muncii.

The Chaos Theory spune ca daca aceasta bataie a aripilor fluturelui are loc in locul potrivit, la timpul potrivit, schimbarile vor fi radicale.
Acum organizam un curs de coaching certificat international la Bucuresti in perioadele : 13-15 februarie si 13-15 martie.

Inscrie-te acum , in perioada Early Bird (7 ianuarie - 7 februarie) si vei beneficia de un pret redus: DOAR 850 euro pentru un curs de coaching certificat international. Din data de 8 februarie pretul devine 990 euro, iar inscrierile se pot face pana in data de 10 februarie. Pretul include materialele de curs, coffee-break-urile, precum si certificatul de international de coach pentru persoanele care vor demonstra abilitatile potrivite).

Organizator al cursului este Alchemy Training & Coaching, iar detalii despre locatia din Bucuresti in care se va desfasura cursul veti primi curand.
Plata se va face in contul firmei Alchemy Consulting & Training in contul: RO68INGB0000999904026157, deschis la Banca ING, agentia Onix, Brasov.

Formarea dureaza 5 zile si este impartita in doua module: Vineri 4 ore in intervalul 17-21, iar sambata si duminica cate 8 ore in intervalul 10-19 (include si timpul pt coffee-break si pauza de masa). In data de 15 martie participantii care demonstreaza abilitatile necesare vor primi certificarea internationala din partea Wingwave® Institute Germania. Urmatorul modul va avea loc in perioada 13-15 martie, dupa acelasi model: vineri 4 ore in intervalul 17-21, iar sambata si duminica cate 8 ore.

ATENTIE! Locurile sunt limitate! Doar 12 cursanti sunt acceptati la aceasta formare, iar cu ei vor lucra 2 coachi seniori si 2 coachi. Va invitam sa rezervati din timp locul la curs prin plata unui avans de 50% din suma.

* Formarea se va desfasura in limba germana, iar traducerea va fi asigurata in limba romana pentru toti participantii. Totusi, comunciarea cu Carola Muller se poate face si in limba engleza. :)

Cu stima,
Sorin Peligrad
Trainer | Coach | Public Speaker
mobil: 0730.830.760
e-mail: peligradsorin@yahoo.com
web page: www.cursuri-calificare.eu
www.impact-events.ro

https://wingwave.com/en/home.html

Mai multe detalii: http://www.cursuri-calificare.eu/alchemy-blog/curs-certificat-wingwave-coaching-bucuresti/

Pret bilet: 3825 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1220

Eveniment postat de organizator

sorin peligrad

Adaugat in urma cu 3362 zile, 13 Ian. 2015

Adaugat de Sorin11832

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .