poze curs csr corporate social responsibility
poze curs csr corporate social responsibility

Curs CSR (Corporate Social Responsibility)

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 10 Septembrie 2019 09:00 - Miercuri 11 Septembrie 2019
Tipografilor Campus, sector 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 7/14

Prin furnizarea de informaţii sociale, de mediu şi de guvernanţă, întreprinderile de multe ori află că pot să identifice şi să gestioneze mai bine problemele care influenţează succesul lor în afaceri. Divulgarea de calitate a informațiilor non-financiare permite investitorilor să contribuie la o alocare mai eficientă a capitalului şi să îşi atingă mai bine obiectivele de investiţii pe termen lung. Rapoartele CSR (Corporate Social Responsibility) pot ajuta, de asemenea, întreprinderea să fie mai calculată şi să contribuie la creşterea nivelului de încredere al cetăţenilor în afacere.

Contextul Cursului de CSR:

Raportare corporativă stă la baza stabilirii renumelui şi comunică Valorile economice, de mediu şi sociale pentru părţile interesate, fie că ele sunt investitori, angajaţi sau clienţi. Cele mai de succes afaceri şi organizaţii au înţeles că în ziua de astăzi, longevitatea lor pe termen lung în faţa pieţelor concurenţiale în continuă creştere formată din clienţi din ce în ce mai informaţi şi mai exigenţi, depind mai mult decât oricând, de construirea încrederii sociale faţă de comportamentul etic şi angajamentele corporaţiei faţă de comunitate.

Prin urmare, peste 9.000 companii din întreaga lume (din care circa 6.000 au folosit (Global Reporting Initiative) liniile directoare GRI) au a emis în mod voluntar anual sau bienal rapoarte de sustenabilitate.

În ultimii ani, sute de companii europene cu peste 500 de angajaţi sau cu o cifră de afaceri de peste 1 milion de dolari au decis să emită astfel de rapoarte urmând unul sau mai multe standarde (GRI, UN Global Compact Communication on Progres, şi Carbon Discolure Project).

Mai mult decât atât, o propunere de Directivă a UE care a trecut de Parlamentul European în aprilie 2013, stipulează că divulgarea de indicatori nefinanciari, de exemplu indicatori cheie de performanţă pentru factorii sociali şi de mediu, "va deveni obligatorie pentru toate statele UE în 2015".


Obiectivele de training CSR:

În epoca noastră digitală, există mai multe moduri de a raporta decât oricând înainte, dar indiferent de cât de avansat este realizat sau plăcut ochiului, un raport este, trebuie spus, o poveste despre angajaţi, impresiile clienţilor şi lanţul de aprovizionare.

Acest seminar unic, oferit în parteneriat cu Bucharest Professional Training College, este susţinut de un trainer CSR certificat şi aprobat, oferă o abordare de jos în sus în vederea scrierii unui raport CSR de sustenabilitate şi include toate elementele esenţiale aşteptate de la decizia asupra conţinutului, colectarea de date, atragerea
implicării părţilor interesate, asigurarea calităţii şi diseminarea rezultatelor.


Durată curs CSR:

Seminarul este oferit atât în limba română cât şi în engleză şi este conceput să aibă loc pe durata a două zile consecutive pentru un grup de maxim 15 participanţi. La cerere, seminarul se poate derula şi la sediul clientului.


Participarea:

Grupul ţintă este format din Directorii Generali şi Directorii de Organizaţii, precum şi persoanele responsabile de CSR, durabilitate şi cei cu funcţiile de PR/marketing. Pentru înscriere vă rugăm să contactaţi office@accedio.ro


Următorul Curs de CSR:

Sesiune în limba română: 11-12 noiembrie 2013 (9:00 - 17:00)
Sesiune în limba engleză: 18-19 noiembrie 2013 (9:00 - 17:00)
Locaţie: Tipografilor Campus, sector 1
Preţ: 400 euro + tva (include materialele de curs, prânzul şi răcoritoarele)
Dată limită de înscriere: 4 noiembrie 2013

Mai multe detalii: https://www.accedio.ro/2-uncategorised/73-curs-csr

Pret bilet: -

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3626

Eveniment postat de organizator

stefan badescu

Adaugat in urma cu 3808 zile, 24 Oct. 2013

Adaugat de accedio

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .