poze curs de astrologie pentru incepatori

Curs de Astrologie pentru incepatori

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 21 Ianuarie 2011 19:00 - Vineri 21 Ianuarie 2011

Categorii: Conferinte si Seminarii

Mandala Club si Luca Paval, membru al Asociatiei Astrologilor din Romania si al grupului de discutii astrologice Acubens, iti propun ateliere saptamanale de autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala prin astrologie.


Luca Paval - nascut in 1968 in Bucuresti, Balanta cu Ascendent in Gemeni. Se ocupa de astrologie din 1993 si este membru al Asociatiei Astrologilor din Romania si membru al grupului de discutii astrologice Acubens.


Luca Paval iti propune ateliere saptamanale de autocunoastere, transformare personala si evolutie spirituala prin astrologie. Dincolo de ceea ce putem percepe cu simturile noastre fizice, se deschide o intreaga lume subtila ce poate deschide alte orizonturi ale cunoasterii, continand si raspunsurile la marile intrebari ale existentei: „cine sunt ?“, „de unde vin?“, „de ce sunt aici?“.


 Da, astrii au o semnificatie pentru tine si cheia catre intelegerea lor este in propria noastra Fiinta. Sunteti invitati, asadar, la o serie de ateliere saptamanale de ASTROLOGIE si AUTOCUNOASTERE. Este putin important daca esti complet incepator sau ai mai participat la cursuri teoretice si ai adunat informatii pe care nu stii sau nu ai incredere sa le folosesti. Aici va fi vorba despre practica si despre trezirea acelor capacitati latente pe care le ai si care te vor ajuta sa integrezi si sa folosesti informatia in viata ta. Speram ca, in urma acestei serii de intalniri, sa reusesti sa iti intelegi mai bine viata, comportamentul, tendintele native, provocarile cu care te confrunti si, in acelasi timp, sa ai instrumentarul astrologic pe care il poti folosi daca vrei sa faci schimbari. Pe parcurs, vei intelege de ce autocunoasterea e atat de importanta. La urma urmei, vechiul dicton socratic inscriptionat si pe frontonul templului lui Apolo din Delphi va ramane mereu de actualitate:„Cunoaste-te pe tine insuti!“


 Ce este?


 Un curs dinamic, desfasurat intr-o ambianta calda si confortabila, care iti creeaza spatiul adecvat pentru a te simti in largul tau, dar si pentru a-ti deschide inima. Un curs care iti ofera prilejul de a fi cu tine si iti creeaza posibilitatea de a cunoaste resursele cele mai intime ale fiintei tale prin intermediul astrologiei.


 Cursul va avea loc in fiecare vineri, intre orele 19.00 - 22.00. Primul curs incepe pe 21 Ianuarie 2011. Taxa de participare - 35 RON


 Pentru rezervari: 0746 692 723


 

Mai multe detalii: http://www.mandalaclub.ro/evenimente/curs-de-astrologie-pentru-incepatori/

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 914

Eveniment postat de organizator

simona pop

Adaugat in urma cu 4836 zile, 19 Ian. 2011

Adaugat de mandalaclub

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 15

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .