poze curs de dezvoltare personala pe chakre

Curs de dezvoltare personala pe Chakre

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 19 Aprilie 2016 19:00 - Marţi 19 Aprilie 2016
Incubator107 - str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Acesta este un curs dedicat chakrelor. Sunt sapte chakre principale in sistemul nostru energetic si le vom aborda punctual, una cate una, pe parcursul a sapte intalniri. In fiecare intalnire vom aborda o anumita chakra si specific: toate functiile ei, rolul, ce reprezinta, cum se curata, cum se amplifica energia ei, cum comunica/se aliniaza chakrele in sistemul central, etc.

Acesta este un curs dedicat chakrelor. Sunt sapte chakre principale in sistemul nostru energetic si le vom aborda punctual, una cate una, pe parcursul a sapte intalniri.
In fiecare intalnire vom aborda o anumita chakra si specific: toate functiile ei, rolul, ce reprezinta, cum se curata, cum se amplifica energia ei, cum comunica/se aliniaza chakrele in sistemul central, etc etc. Vom lua timp sa lucram si sa intelegem fiecare chakra in parte. De aceea fiecare intalnire este dedicata specific unei anumite chakre si va avea ca focus dezvoltarea acesteia.

In fiecare intalnire vom explora o parte din noi asociata cu fiecare chakra
- centru energetic care sustine si moduleaza viata, functiile organelor, dezvoltarea unor caracteristici personale importante cum ar fi: putere, vointa, sexualitate, stabilitate, senzualitate, bunastare financiara, iubire, clarvedere, cunoastere, etc.

Vom intelege in mod simplu, direct si foarte util sistemul vedic din care pornesc aceste concepte si cum functioneaza ele si mai ales cum se pot aplica acum in viata noastra.

Totul va fi personalizat. Astfel incat sa poti simti ca lucrezi pentru tine si ca intelegerea vine din interior, in mod intuitiv, elegant, sigur, detaliat, curat si eficient.

Cursul in sine este dedicat autocunoasterii si evolutiei personale. Din acest motiv, lucrul este personal si poate implica mult mai mult decat o simpla cunoastere a sistemului energetic de chakre. Poti afla mai multe despre tine insati, ce te face sa fii asa cum esti, ce te ajuta, ce nu, ce poti face sa imbunatatesti viata pe care o ai si in ce (alt) fel poti vedea viata ta acum.

Exercitiile vor fi simple, acurate, naturale si vor aduce elemente din:
- meditatie
- miscare/yoga/dans/perceptie fizica si corporala
- terapie cranio-sacrala
- cunoastere si autocunoastere
- art terapie
- lucrul cu visele (active dreamwork, lucid dreaming)
- integrarea in grup, interactiunea, consecventa
Si multe alte surprize.

Atmosfera va fi una placuta, relaxanta. Poti veni asa cum esti imbracat de obicei, nu este necesar sa aduci haine speciale pentru yoga.
Este posibil sa stam in ciorapi sau si desculti (la unele exercitii).
Relaxarea, comfortul, starea de bine vor fi esentiale si vor veni primordial din interior, ca apoi sa le raspandim in jur cu multa naturalețe.

Facilitator curs: Laura Elena Prodan.
Sunt terapeut cranio-sacral. Lucrez atat cu corpul fizic cat si cu planul energetic, psiho-somatic (ganduri-corp) si emotional. Am luat contact cu yoga acum multi ani in timp ce calatoream in lume si m-am simtit din prima ca acasa. Apoi am urmat o serie de cursuri in Amsterdam, Lausanne, Bucuresti, Londra si am dezvoltat o baza reala a cunoasterii despre chakre, sistemul energetic, cel fizic si cel psihologic. De atunci am organizat cursuri despre Vindecarea Trecutului, Feminitate si armonizarea energiilor, Comunicare, Traieste Prezentul, etc.
Experienta din terapie ma ajuta sa inteleg exact cum functioneaza corpul omenesc, ce legaturi sunt intre acesta, sistemul energetic si minte - gandire - constiinta. Si cum putem face sa ne insanatosim cu adevarat si sa refacem legaturile constiente de sine in mod clar si binefacator.

Program:
19, 26 aprilie si 6, 13, 16, 20, 27 mai.
Orele: 19:00-21.30
Vom urma cursul astfel:
19.04 - prima chakra
26.04 - a doua chakra, s.a.m.d.

Este indicat sa veniti la toate sesiunile, permitand sistemului vostru sa se dezvolte pas cu pas, natural si complet.
Este de asemenea posibil sa veniti la o sesiune (doua sau mai multe) daca simtiti sa explorati o anumita zona - atunci puteti veni la sesiunea specifica chakrei respective: de ex. chakra a doua - sesiunea din aprilie, 26.

Locatie: Strada Traian, nr. 107, Incubator 107 - intrarea este prin curte.

Informatii despre curs la:
cursdezvoltare@gmail.com

Inscrierea obligatorie pe email la cursdezvoltare@gmail.com si/sau telefonic la 0757 411 349.

Cost curs:
100 ron pe sesiune
Achitarea totala a cursului (in prealabil) presupune o reducere substantiala a sumei totale de plata pentru toate intalnirile.
Participarea cu o alta persoana: 150 ron pentru amandoi / sesiune (reducere aplicabila si pentru achitarea sumei totale pentru intregul curs)

Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1018918601511398/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1957

Eveniment postat de organizator

sun gazing hero

Adaugat in urma cu 2908 zile, 12 Apr. 2016

Adaugat de Sun14993

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .