poze curs de editare foto i imbunata ire a fotografiilor de produs

Curs de editare foto și îmbunătățire a fotografiilor de produs

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Aprilie 2017 17:00 - Sâmbătă 29 Aprilie 2017
La Bordei, Intersecția Bd. Vasilea Milea cu strada Fruntaș Mihai Anghel

Categorii: Conferinte si Seminarii

Curs de editare foto și îmbunătățire a fotografiilor de produs – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) continuă pe 29 aprilie seria de evenimentele utile pentru mamele antreprenoare și freelanceri cu Cursul de editare și îmbunătățire a fotografiilor de produs, alături de fotograful Cristina Tomani. Cursul se va desfășura între orele 17:00 – 19:00, la restaurantul La Bordei (Cotroceni Business Center, intersecție Vasile Milea cu intrare Fruntaș Mihai Anghel, lângă AFI Palace Cotroceni Mall - intrare Sfera, București).

Participantele sunt rugate să își aducă propriul laptop și aparat foto (opțional) iar printre aspectele acoperite în cadrul cursului se numără: necesarul de instrumente pentru fotografia de produs, cum se folosește lumina, care sunt expunerea corectă, unghiul de fotografiere potrivit și culorile complementare, care este cel mai potrivit fundal și cum se folosesc luminile de studio și cortul dar și noțiuni de bază despre editarea fotografiilor.

Costul cursului este de 55 de lei iar înscrierile pentru cursul de fotografie de produs și editare foto se fac pe loredana.onilov@wahm.ro.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.

Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/883889945086774/

Pret bilet: 55 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 433

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1248 zile, 26 Apr. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs tehnica mozaic

Curs tehnica mozaic

Bucuresti, Bucuresti. 26 Sep 2020 - 26 Sep 2020
atelier de pictura pe ceramica

Atelier de pictură pe ceramică

Bucuresti, Bucuresti. Vineri 25 Septembrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .