poze cursul de relatii publice si managementul imaginii organizatiilor

Cursul de Relatii Publice si Managementul Imaginii Organizatiilor

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 24 Iulie 2012 09:00 - Joi 26 Iulie 2012
strada Nerva Traian, nr. 21, sector 3

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 12/15

Cursul de Relatii Publice si Managementul Imaginii Organizatiilor ofera posibilitatea insusirii principalelor tehnici si instrumente utilizate in vederea elaborarii de strategii si campanii de relatii publice. Odata cu dezvoltarea de noi metode pentru eficientizarea managementului imaginii organizatiilor la evenimente si campanii este necesara adaptarea rapida la aceste schimbari. Relatiile publice, imaginea organizatiilor si componenta social media sunt principalele sesiuni de formare in cadrul carora se vor analiza diferentele intre strategiile folosite de branduri cunoscute pe plan national si international, de institutii publice si ONG-uri. La sfarsitul cursului, participantii vor avea la indemana o serie de instrumente pe care le vor putea aplica in activitatile de PR / marketing / comunicare, vor constientiza etapele in formarea imaginii unei organizatii, isi vor putea programa si organiza activitatea de relatii publice sau campaniile de relatii publice. Cursul contine si un modul de Social Media, care va propune sa cunoasteti si sa aprofundati mijloacele moderne de interactivitate, intr-un mediu online in continua dezvoltare si intr-un spatiu virtual social cu din ce in ce mai multe platforme de comunicare.

Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului de inscriere online prin selectarea unui modul din "Calendarul cursurilor" http://www.fdsc.ro/calendar.

Daca te inscrii pana la data de 18 iulie, beneficiezi de pretul promotional de 400 lei, ce acopera trei zile de instruire, materialele de curs (suport de curs, fise de lucru, anexe), consultanta prin e-mail 3 luni de la data finalizarii cursului de formare si pauzele de cafea.
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati la tel.: 021/310 01 77 sau e-mail: training@fdsc.ro persoana de contact: Andreea Toroiman, Coordonator cursuri.

Mai multe detalii: http://www.fdsc.ro/detaliu-calendar/vrs/IDevent/60

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1175

Eveniment postat de organizator

fdsc

Adaugat in urma cu 4285 zile, 04 Iul. 2012

Adaugat de FDSC

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .