poze cursuri despre tine in iunie la fundatia calea victoriei

Cursuri despre tine. In iunie la Fundatia Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 2 Iunie 2015 19:00 - Marţi 2 Iunie 2015
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

Cel mai important proiect al nostru suntem noi insine si relatia pe care o avem cu cei din jur. Cu cat investim mai mult in implinirea noastra in plan personal, cu atat ne bucuram mai mult de viata si putem oferi mai mult celorlalti.
Fundatia Calea Victoriei a pregatit, la inceput de vara, o serie de workshopuri care mizeaza chiar pe aceasta desavarsire si care rimeaza cu atmosfera luminoasa de afara, prin deschiderea si interactiunea dintre participanti. Vino in salile insorite din Popa Soare pentru un sir de intalniri in care sa te descoperi!

• Arta de a avea intotdeauna dreptate, cu Alin Comsa, din 2 Iunie – Este in firea noastra sa dorim sa convingem, sa avem dreptate. A avea inTOTdeauna dreptate nu este un scop utopic, ci un obiectiv realist, daca manuim corect tehnicile de oratorie, retorica si dialectica. In comunicarea de zi cu zi, a fi convingatori dar si onesti este principalul scop; de aceea e important sa intelegem cum gandeste interlocutorul nostru si cum putem avea credibilitate.

• Alegeri Constiente – Primul pas spre Fericire, cu Laura Pecie, din 5 Iunie – Din personalitatea noastra fac parte si fragmente care actioneaza autonom si care ne ingreuneaza deciziile si schimbarile pe care dorim sa le facem. Cu totii tindem spre o viata armonioasa si echilibrata, iar pentru asta, trebuie sa invatam sa gestionam starile care ne tin in loc si sa aplicam metodele prin care sa ne atingem potentialul maxim.

• Life Coaching si Metode de Autocunoastere pentru o Viata Implinita, cu Geo Pana, din 5 Iunie - Introspectia te ajuta sa intelegi mai bine ce insemni pentru tine si pentru ceilalti. Prin exercitii si jocuri creative, dar si prin teste de autoevaluare, vom realiza o mai buna cunoastere a propriei persoane, iar la finalul cursului fiecare participant va avea un plan de life Coaching adaptat nevoilor sale.

• Ganduri care iti schimba Viata: Intelepciunea Tao, cu Eduard Bucescu, in perioada 15-17 Iunie – Un vechi principiu taoist afirma o idee pe care o simtim cu totii in subconstient: „Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care te uiti se schimba.” Taoismul iti rafineaza perceptia, te ajuta sa vezi miracole in lucruri dintre cele mai banale, te indeamna sa constati ca simplitatea este cea mai mare arta si cea mai directa metoda de a ramane in armonie cu universul.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Mai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 618

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 1608 zile, 26 Mai. 2015

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 685

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 20 Oct 2019 - 20 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .