poze egalitate de sanse

EGALITATE DE SANSE

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 31 Octombrie 2014 16:00
HOTEL MINERVA str General Gheorghe Manu nr. 2-4, sector 1, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/0

Asociația pentru Promovarea Femeii din România are deosebita plăcere de a vă invita să participați la conferința regională pe tema ,,Egalității de șanse’’ organizată în cadrul proiectului Centrul de Excelență pentru Promovarea Femeii pe poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial, vineri, 31 octombrie 2014, ora 16.00, în Bucuresti, incinta Hotelului Minerva (str. Strada Gheorghe Manu 2, nr.2, sala Himalaya – parter )

La eveniment sunt așteptați reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale, ai autorităților publice locale, ai managementului din cadrul firmelor din sectorul comercial din regiunea București-Ilfov, reprezentanți ai grupului țintă al proiectului precum și persoane interesate de promovarea egalității de șanse pe piața forței de muncă.
În cadrul conferinței vor fi prezentate oportunitățile oferite femeilor din România pentru accesarea unei poziții calificate și înalt calificate în Sectorul Comercial prin parcurgerea unui program de inovație și excelență la nivel național care valorifică expertiza și rezultatele dobândite la nivelul programului Școala Națională a Femeilor Manager.
APFR Timișoara, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu S.C. Profi Rom Food S.R.L. vizează prin implementarea acestui proiect pregătirea profesională pentru un comerț modern, cu proceduri și tehnologii adecvate, orientat spre îndeplinirea unor standarde de înaltă calitate europeană, răspunzând astfel „Agendei Europa 2020”, care are în vedere o creștere economică inteligentă, durabilă și inclusivă.
Participarea este GRATUITĂ, dar necesită ÎNSCRIERE PREALABILĂ.
Pentru a vă înscrie completați și trimiteți formularul anexat la adresa office@daltravel.ro, până miercuri 29.10.2014. Dal Travel SRL este furnizorul de servicii de organizare evenimente subcontractat de către beneficiarul proiectului, APFR Timișoara, în cadrul programului.
Pentru orice alte informații despre proiect precum și dacă întâmpinați dificultăți în procesul de înscriere la acest eveniment vă rugăm să ne contactați la telefon 0356 108 800 sau e-mail lavinia.moldovan@snfm.ro, persoană de contact Lavinia Moldovan, coordonator campanie, APFR TIMIȘOARA.
Toate costurile de transport și masă sunt asigurate de către organizatori.
Vizitați website-ul proiectului www.snfm.ro. Vă așteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 777
Cuvinte cheie: Conferinta , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

cristina boboc

Adaugat in urma cu 3440 zile, 27 Oct. 2014

Adaugat de daltravel

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .