poze eveniment caritabil cum devii o mama buna

EVENIMENT CARITABIL. CUM DEVII O MAMĂ BUNĂ

Bucuresti , Bucuresti. Joi 25 Noiembrie 2021 19:30 - Joi 25 Noiembrie 2021
online zoom

Categorii: Conferinte si Seminarii

https://alexaevent.ro/evenimente/eveniment-caritabil-cum-devii-o-mama-buna/

EVENIMENT CARITABIL ALEXAEVENT și CRISTELA GEORGESCU
Invitat Luana Mimi Walter
prezinta
CUM DEVII O MAMĂ BUNĂ
Când devenim mame, devenim brusc conștiente de toate imperfecțiunile, neputințele, necunoașterile și mai ales de multele noastre spaime. Vrem să fim mai capabile, de fapt perfecte, să fim premiante la parenting și comunicare non-violentă, sigure că nu greșim atunci când ne naștem pruncii, când îi hrănim, când îi educăm, când îi tratăm etc… Și vrem să fim numite bune și să dovedim celor din jur că suntem bune. Mame bune.
Suntem permanent puse în situația de a alege: rămân o mamă îndrăzneață, curajoasă, relaxată, intuitivă și îmi înaripez copilul cu fiecare acțiune sau devin o mamă înspăimântată, victima fricii cu care am fost contaminată sau pe care mi-am creat-o cu propria minte și îl încătușez definitiv pe copil într-o ”colivie”?
Ce înseamnă “mamă bună”? Este posibil să devii o mamă bună?
Un eveniment în care vom răspunde – inclusiv cu experiența noastră de mame, de soții și de terapeuți – la aceste teme majore și la întrebările voastre legate de spaime, amăgiri și dezamăgiri, provocări, așteptări și pretenții de la mame.
Fiind un eveniment caritabil, ne bucurăm pentru donațiile voastre și dedicăm toate eforturile și contribuțiile pentru a sprijini finalizarea Centrului de Medicină Preventivă fondat de Dr. Doru Laza , ”Back to Eden”, de la Șuncuiuș.
Despre Centru de Medicină Preventivă ”Back to Eden”
Acest proiect reflectă atât dorința Dr. Laza, cât și nevoia pacienților împovărați de boli, de a fonda un așezământ medical în care să se valorifice bogatul patrimoniu al medicinii naturiste.
În această clinică la care construiește de 8 ani cu propriile palme și cu sprijin material exclusiv din partea pacienților, Dr. Doru Laza va continua lucrarea pe care a făcut-o cu succes cu mii de pacienți la clinica ”Eden” din Breaza. Cu alte cuvinte va continua să promoveze o medicină naturistă și a stilului de viață în beneficiul pacienților. O astfel de medicină valorifică principiile cristice de viață: familia – un monolit moral, dieta vegetariană (cereale, fructe, zarzavaturi și nuci sau semințe oleaginoase), bioritmul natural, viață dinamică, strâns legată de natură, implementarea în profilaxie și terapie a remediilor naturale, relaționarea pe verticală – comuniunea cu Dumnezeu și relaționarea pe orizontală – comuniunea cu semenii, practicând neîncetat altruismul.
Doctorul Laza afirmă: ”Eu am plecat din Eden, dar Edenul nu a plecat din mine. Cei 11 ani, pe care i-am trăit, împreună cu familia, în compania celor năpăstuiţi de boală, mi-au amprentat profund şi pozitiv viaţa, ajutându-mă să înţeleg, pe deplin, un adevăr sublim. Şi anume, că viaţa aceasta are valoare, doar în măsura în care eşti dispus şi hotărât să-ţi arunci propria viaţă în brazda nevoilor oamenilor. Nu există obiectiv mai nobil şi mai măreţ decât acela de a-ţi jertfi viaţa pentru salvarea celor din jurul tău, care pier datorită neştiinţei, ignoranţei sau neputinţei.”
Donația minimă este 90 lei . Toate donațiile merg direct în contul asociatiei, pentru finalizarea clinicii. Detalii despre asociație și clinică aici: https://dorulaza.ro/clinica/. Dacă considerați că sunteți într-o situație excepțională, adică doriți să participați, dar nu aveți posibilitatea de a vă înscrie, scrieți-ne pe office@alexaevent.ro

Mai multe detalii: https://alexaevent.ro/evenimente/eveniment-caritabil-cum-devii-o-mama-buna/

Pret bilet: 90 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 406
Cuvinte cheie: caritabil , eden , mama , online , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

alexandra condur

Adaugat in urma cu 861 zile, 18 Nov. 2021

Adaugat de alexaevent

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 498

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .