poze fii sigur pe tine grup de psihoterapie

FII SIGUR PE TINE - GRUP DE PSIHOTERAPIE

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 15 Octombrie 2016 13:00 - Sâmbătă 15 Octombrie 2016
Cabinet psihologic Calea Grivitei , nr 107, 14, et 2,

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/15

Ce faci atunci cand simti ca nimeni nu te mai intelege? Cand consideri ca problemele tale sunt atat de grave incat i-ar putea rani pe cei dragi? La cine apelezi atunci cand totul pare ca se naruie? Cand neincrederea te insoteste la orice pas? Si viata pare doar un sir lung de necazuri? DESCOPERA AVANTAJELE PSIHOTERAPIEI DE GRUP

Vino alaturi de alte persoane cu probleme asemanatoare si afla cum poti sa-ti redobandesti stabilitatea.

Porneste intr-o calatorie catre vindecarea propriilor rani, catre iertarea greselilor si catre redescoperirea adevaratului potential personal. Recunoaste-te prin ochii celorlalti si implineste-ti personalitatea.

Un grup de psihoterapie este alcatuit dintr-un numar de 8 – 12 persoane care se intalnesc fata in fata si sunt ghidati pe parcursul unei sedinte de 2h de doi psihologi specialisti. Aici poti discuta cele mai profunde motive de ingrijoare ale tale si sa primesti un feedback deschis si sincer.

Daca ai nevoie de intelegere, spune-le asta celor din grup. Daca ai nevoie de o opinie sau de un sfat in legatura cu ceva, aici poti sa-l ceri. De asemenea, daca nu-ti convine ceva, poti sa spui.

Emotiile si trairile afective ascunse, necomunicate sunt unele dintre principalele motive pentru care oamenii intampina dificultati. Auto-dezvaluirea sentimentelor este un aspect important intr-un grup psihoterapeutic si este direct proportionala cu beneficiile pe care le vei putea obtine dintr-un astfel de process

Cele mai uitile destainurii sunt cele legate direct de problemele personale prezente. Cat de mult vorbesti despre ele si despre tine depinde doar de tine, de propria disponibilitate si deschidere catre schimbare. Cu cat esti mai hotarat si mai motivat, cu atat rezultatele vor aparea mai repede. Daca ai nelamuriri despre ceea ce este util sau nu pentru propria EVOLUTIE, poti mereu sa-i intrebi pe cei din grup sau pe cei doi psihologi specialisti pregatiti pentru a te sustine in propriul drum catre implinire .

Chiar si atunci cand tu nu vorbesti, poti beneficia de pe urma povestilor si experientelor celorlalti. De multe ori, vei descoperi ca ceilalti au probleme asemanatoare dar poate au strategii de a reactiona mai bune, la care tu nu te-ai gandit pana acum.

Inscrierea intr-un grup de necunoscuti poate parea intimidanta la inceput, dar o astfel de terapie ofera o serie de beneficii ce pot fi obtinute doar in acest fel, diferite de cele din terapia individuala. De altfel, psihologii spun ca membrii unui grup de psihoterapie sunt mereu surprinsi de castigurile obtinute in urma experientei.

Indrazneste sa te cunosti cu adevarat! Afla cine esti! SI da-ti voie sa cresti si sa fii linistit!

O parte din avantajele imeditate ale programului de psihoterapie in grup ,,FII SIGUR PE TINE!“ sunt:
- Imbunatatirea abilitatilor de socializare
- Dezvoltarea inteligentei emotionale
- Inlaturarea timiditatii
- Cresterea stimei de sine
- Indepartarea sentimentului de singuratate

Si multe altele, mai profunde precum iertarea trecutului, controlul furiei, scaderea anxietatii, depresiei, pesimismului si dobandirea curajului de a fi. Daca esti curios si dornic de schimbare. Daca ai mai incercat diverse grupuri si simti ca mai ai nevoie sa lucrezi cu tine sau daca in cele din urma te-ai decis ca asa nu se mai poate, inscrie-te in programul psihoterapeutic > FII SIGUR PE TINE 044794378 <

Pe intregul proces, vei fi sprijinit si ghidat de o echipa alcatuita din patru psihologi specialisti in psihoterapie, psihologie religioasa, in mangementul stresului si in dezvoltarea copiilor si adultilor: Carmen Calin, Mirela Oancea, Filip Popovici si Raluca Simion.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/149789835464602/

Pret bilet: 100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1054

Eveniment postat de organizator

margot raluca r

Adaugat in urma cu 2789 zile, 30 Aug. 2016

Adaugat de Margot14750

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .