poze full pass the festival experience
poze full pass the festival experience poze full pass the festival experience

Full Pass: The Festival Experience

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 29 Mai 2018 18:00 - Miercuri 30 Mai 2018
Strada Sfânta Vineri. nr. 4

Categorii: Conferinte si Seminarii

Eveniment repetitiv: Lunar

Numar min/max participanti: 20/50

Pe 29 şi 30 mai ne dăm întâlnire la BoFo Agency la ora 18:00 și intrăm în backstage-ul unui festival de muzică din România unde vorbim despre PR de festival şi despre secretele organizării unui eveniment de succes.

Ediţia #55 aduce în prim-plan povestea din spatele distracţiei de la Awake Festival, atât din perspectiva organizării propriu-zise, cât şi din cea a promovării şi activărilor de brand ce completează întreaga experienţă. Full Pass: The Festival Experience îi are ca invitaţi pe Laura Coroianu – director al festivalului Awake, CEO la Emagic şi pe Laura Nedelschi – Creative Director la agenţia Kubis Interactive.

La conferinţa de pe 29 mai invitata noastră va fi Laura Coroianu, care, prin filtrul experienţei sale din domeniul organizării de evenimente, ne va povesti despre insighturile festivalului Awake. Ne pregătim de o discuţie plină de artificii şi culoare în care vom dezbate etapele ce stau în spatele a trei zile de distracţie intensă, de la crearea conceptului la planificare, de la idei creative la conturarea acestei experienţe unice.

Ziua de 30 mai este rezervată unui workshop, la care o avem invitată pe Laura Nedelschi. Ea vă va dezvălui etapele procesului de creaţie, de promovare şi strategie prin intermediul cărora s-a constituit activarea brandului de bere Grolsch din cadrul festivalului: Awake Your Curiosity Experiment, câştigătoare a numeroase premii. Preţul unui bilet la workshop este 10 lei.

Cum participi?

Pentru înscrieri, trimite un mail la prtea_adcookies@primeromania.ro în care să precizezi numele, numărul de telefon și dacă te înscrii la workshop, la conferință sau la ambele. Te așteptăm la BoFo Agency (Strada Sfânta Vineri. nr. 4), pe 29 şi 30 mai, începând cu ora 18:00.

Ediția #55 PR Tea & AD Cookies este susținută de sponsorii: BoFo Agency, Editura Vellant, Maio Bakery, Assist, Cadouri la borcan și partenerii media: IQads, SMARK, The Institute, IQool, PRwave, CTRL-D, Iubesc Studenția, Going Out, Știri ONG, Advertising 4U.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1697012407035147/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1665

Eveniment postat de organizator

prime romania

Adaugat in urma cu 2136 zile, 24 Mai. 2018

Adaugat de PRIME România

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .