poze happy u fericirea se invata

Happy U - Fericirea se invata

Bucuresti , Bucuresti. Luni 23 Februarie 2015 19:00
Bulevardul Dacia 14

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/17

La Institutul pentru Fericire, vom discuta despre ce înseamnă cu adevărat știința fericirii - care sunt cifrele din spate, care sunt studiile și conceptele relevante -, dar mai ales vom practica. Primul curs din seria de workshop-uri Happy U este o introducere în practica fericirii și în modelul PERMA, model ale cărui dimensiuni vor fi dezvoltate în următoarele module.

Luni, 23 februarie, începând cu ora 19:00, Institutul pentru Fericire găzduiește primul workshop din seria Happy U - singurele cursuri de Psihologie Pozitivă susținute în România. Workshop-urile sunt organizate după modelul celui mai frecventat curs (peste 1400 de student/săptămână) de la Universitatea Harvard, cel de Psihologie Pozitivă, inițiat de Tal Ben-Shahar în 2004.
Psihologia pozitivă este știința care se află la baza studiului fericirii. Complementară psihologiilor tradiționale, concentrate pe problemă, psihologia pozitivă analizează trăiri umane precum bucuria, optimismul, mulţumirea.
Workshop-urile Happy U sunt facilitate de Andreea Neacșu. Andreea este specialist în învățarea adulților și a fost implicată în numeroase proiecte pentru tineret, colaborând cu organizații internaționale și având la activ mai mult de 250 de ore de training soft skills livrate. A absolvit un program de masterat în Train the Trainers în București și a studiat Ingineria Pedagogică a Formării adulților în Paris.
Beneficiile cursului:
• Practici comportamentele comune ale oamenilor fericiți și crești nivelul fericirii tale.
• Primești ghidul participantului, materiale de studiu și consiliere din partea trainerilor specializați.
• Intri într-o comunitate de oameni pasionați de dezvoltare personală.
“Atelierele au contribuit la o schimbare de abordare a vieții astfel încât să îmi pot menține starea de bine și echilibrul, precum și impactul pozitiv asupra celorlalți. Mi-a plăcut foarte mult interactivitatea și faptul că discuțiile deschise ne-au oferit posibilitatea de a învăța unii de la ceilalți, prin împărtășirea ideilor, pe lângă prezentarea (foarte bine structurată) ținută de trainer, precum și implicarea trainerului în schimbul de idei.” Mihai - Tudor Popescu – cursant.
Cursul Happy U va avea loc o dată la două săptămâni și își propune să fie un prim pas în educația pentru fericire în România. În cadrul primului workshop – Introducere în Practica Fericirii – se va discuta despre ce înseamnă știința fericirii, care sunt cifrele care stau la baza ei, care sunt studiile și conceptele relevante, dar mai ales, se va pune accentul pe practică.
Costul participării la workshop-urile Happy U este de 80 de lei/workshop, iar studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 25%. Întrucât numărul de locuri este limitat, înscrierea se face pe bază de rezervare prin trimiterea unui mail către oana.bratila@ipf.ro.

Mai multe detalii: http://www.ipf.ro/evenimente/workshop-fericire-happy-u/

Pret bilet: 80 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 869

Eveniment postat de organizator

andreea gospodariu

Adaugat in urma cu 3349 zile, 18 Feb. 2015

Adaugat de Andreea Gospodariu

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .