poze human design gene keys

Human Design & Gene Keys

Bucuresti , Bucuresti. Luni 7 Octombrie 2013 19:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sala Ion Mincu

Categorii: Conferinte si Seminarii

Cum sa traim autentic, conectati la esenta noastra

Cum ar fi daca, de fiecare data cand trebuie sa luati o decizie privind un nou loc de munca, o noua relatie sau o problema de sanatate, ati avea o metoda foarte concreta de a va conecta la intelepciunea dvs. interioara, care stie ce e mai bine pentru dvs.? Acest lucru este posibil datorita sistemului Human Design. El va ajuta sa luati decizii autentice fara sa va stresati, fiind multumiti de calea pe care ati ales s-o urmati, indiferent de rezultate – sau de ceea ce cred ceilalti despre rezultatele pe care ar trebui sa le obtineti.

Seminarul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/).

Andrew ne va arata cum sa ne calculam propriile chei ale genelor si sa determinam propriul mod de a lua decizii folosind doua instrumente online gratuite, ce ne vor ajuta sa descoperim si sa ne manifestam in lume potentialul interior.

Human Design este pentru dvs. daca...
- Va sacrificati sau va ignorati nevoile și dorintele de dragul celorlalti, ajungand pana la epuizare sau la ruperea relatiilor.
- Va este foarte greu sa luati decizii privind viata dvs. profesionala – iar dupa ce ati decis, va intrebati tot timpul daca a fost decizia corecta.
- Va fortati in repetate randuri sa urmati diete si programe de exercitii fizice imposibile, dupa care va treziti descurajat si cu stima de sine la pamant.
- Va repeziti sa incepeti o relatie noua sau sa va schimbati locul de munca, apoi va cheltuiti timpul si energia incercand sa reparati situatia.
- Spuneti „da” inainte de a fi pregatit sau de a fi inteles clar situatia, de teama sa nu pierdeti ocazia.
- Pierdeti ocazii extraordinare de a va schimba viata in bine deoarece va este teama sa faceti un pas decisiv – apoi va auto-criticati.
- Ezitati atat de mult, incat ii innebuniti pe cei dragi sau ii descurajati fara sa vreti pe ceilalti sa va mai ofere invitatii.
- Permiteti mintii dvs. (sau altor persoane) sa va convinga sa va ignorati intuitia, chiar daca in sufletul dvs. stiti ca aceasta are dreptate.
- Va urmati instinctul cu indrazneala, descoperind ulterior ca sunteti pe un drum gresit.

Sistemul Gene Keys prezinta o modalitate de activare a ADN-ului, privind fiecare cheie a genelor ca un portal multi-dimensional catre fiinta noastra interioara, al carui scop este acela de a ne activa destinul cel mai inalt si, in cele din urma, de a ne permite sa ne imbratisam propria Divinitate.
Fiecare cheie a genelor are trei aspecte: Umbra, ce reprezinta blocajele noastre, Darurile pe care le avem de oferit lumii odata ce am constientizat si depasit blocajele, respectiv Potentialul nostru genetic cel mai inalt.

Gandurile, emotiile, vorbele si faptele noastre ne influenteaza toate celulele corpului. Astfel, nu karma, mostenirea genetica sau ADN-ul ne controleaza viata in principal, ci atitudinea noastra din prezent. Insa in genele noastre exista un potential imens, iar manifestarea lui depinde doar de perspectiva asupra fiintei noastre si asupra intregii lumii. Inteleptii din toate culturile sustineau ca in interiorul corpului exista un cod care favorizeaza evolutia omului spre o stare superioara de iubire, compasiune si libertate interioare. Cele 64 de chei ale genelor, corespunzatoare celor 64 de hexagrame din vechiul Tratat chinezesc al Transformarilor (I Ching) au menirea de a trezi acest potential ascuns din ADN-ul nostru. Ele initiaza un proces la nivel celular, specific fiecarei persoane, si ne calauzesc intr-o calatorie de transformare a convingerilor fundamentale despre noi insine. Prin contemplarea celor patru chei specifice fiecaruia dintre noi, calculate in functie de data nasterii, devenim constienti de tipare si comportamente cu efecte negative si limitatoare, pe care le putem apoi transforma, cu efecte extraordinare asupra atitudinii, sanatatii si relatiilor noastre.

Data: Luni, 7 octombrie, orele 19:00 – 22.00

Locatia: BUCURESTI, Hotel Capital Plaza – bd. Iancu de Hunedoara nr. 54, sector 1 (intre Piata Victoriei si Calea Dorobanti, langa sediul central ING) – sala Ion Mincu (mezanin)

Pret: 65 lei

Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Mai multe detalii: http://www.lumeareala.ro/

Pret bilet: 65 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1311
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3859 zile, 22 Sep. 2013

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .