poze in 7 8 mai bucuresti devine capitala comertului online

În 7-8 mai, Bucureşti devine capitala comerţului online

Bucuresti , Bucuresti. Joi 7 Mai 2015 09:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

TeCOMM, unul dintre cele mai mari evenimente de ecommerce din ţară, ajunge în Bucureşti în perioada 7-8 mai, la Hotel Crowne Plaza****. Ecommerce va fi cuvântul de ordine, analizat din toate unghiurile în cele două zile ale conferinţei, în care specialişti în comerţul online vor veni cu soluţii practice și idei inovative pentru afacerile online.

Participanții vor avea şansa să afle tendinţele 2015 în ecommerce, modele de business, modalități de finanțare, optimizare și eficientizare a costurilor, workshopuri tehnice din comerţul online, toate acestea de la unii dintre cei mai importanți specialişti internaţionali în vânzări online din Marea Britanie, Germania, Polonia, Rusia, Cehia şi Olanda.

TeCOMM în cifre

150 de speakeri şi 1200 de participanţi sunt cifrele care caracterizează ceea ce a însemnat experienţa TeCOMM în primele 5 ediţii. Prin prima ediţie din Bucureşti, TeCOMM ajunge acum în patru oraşe importante din ţară: Bucureşti, Cluj-Napoca (29-30 octombrie 2015, ediția a 5-a), Timişoara (23 aprilie 2015, ediția 1) şi Iaşi (6 noiembrie 2015, ediția a 2-a).

În cadrul TeCOMM vor mai avea loc două evenimente conexe care oferă workshopuri nişate: MarkDay, dedicat specialiştilor în marketing şi RoMagento, adresat dezvoltatorilor de magazine online.

Vino la TeCOMM și alătura-te proprietarilor de magazine online, specialiștilor în vanzari și marketing online, furnizorilor de servicii în eCommerce: ePayments, soluții financiare, servicii web, hosting, logistică etc.

Mai multe informaţii despre conferinţă pot fi gasite pe www.tecomm.ro, iar numele celor mai importanţi speakeri vor fi anunţate în perioada următoare împreună cu tema prezentării lor.

Evenimentul face parte din portofoliul Libero Events.

Libero Events este o agenţie de evenimente în domenii precum: turism, home&deco, comerţ online, medical şi antreprenoriat. De asemenea, organizăm târguri şi expoziţii: Touristica, Deco Show şi BookShow. Portofoliu nostru conţine şi conferinţele: The Woman, HR Summit, Tecomm, MarkDay, Software Arcitecture Day, dar şi workshopuri şi seminarii.

Mai multe detalii: http://bucharest.tecomm.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1777
libero events

Adaugat in urma cu 1932 zile, 20 Feb. 2015

Adaugat de Libero Events

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 58

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .