poze in aten ia adolescen ilor ateliere pe alese in luna august la f

În atenția adolescenților: ateliere pe alese, în luna august la F

Bucuresti , Bucuresti. Luni 20 August 2018 19:00 - Luni 27 August 2018
Str. C. A. Rosetti nr 47

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/30

Invităm toți adolescenții cu spirit de inițiativă să aleagă unul dintre atelierele lunii august pregătite special pentru ei la Fundația Calea Victoriei: Vlogging, Machiaj pentru Adolescente, Atelier de Improvizație sau Public Speaker în limba engleză.

Dacă te atrage ideea de a avea propriul tău vlog, te invităm să afli cât mai multe detalii înainte de a-l „lansa la apă”. Vlog like a pro! Atelier de vlogging pentru adolescenţi (14-17 ani) (20-23 august) îți oferă principiile de bază în ceea ce este posibil să reprezinte modul de comunicare al viitorului. Jurnalista Julia Nagy îți va explica cum să faci un cadru perfect, cum să filmezi, pe ce să pui accentul, tehnici de montaj și multe altele.
Atelierul de Machiaj pentru adolescente (14-17 ani) (24 august) este un curs intensiv care îți oferă cunoștințele de bază despre make-up. Scopul este să îți evidențiezi frumusețea naturală a vârstei tale, folosind tendințele momentului, dar fără a crea impresia de ten încărcat sau o maturizare grăbită.
Toată spontaneitatea și energia adolescenței nu pot fi mai bine canalizate decât la Atelierul de improvizaţie pentru adolescenţi (14-17 ani) (27-31 august)! Prin exerciții care pot părea o joacă, la acest atelier te vei dezvolta creativ, căpătând noi abilități în urma „situațiilor” în care vei fi pus. Fiecare rol și fiecare scenă înseamnă o posibilă situație pe care înveți astfel să o gestionezi.
Câteva trucuri despre vorbirea în public nu strică nimanui, iar dacă mai sunt și în altă limbă, câștigul este cu atât mai mare. Exact asta se întâmplă la The (Super)Powers of a Public Speaker – English workshop for teens (14-17 years) (27-31 August) unde afli atât teoretic cât și practic cum să îți organizezi ideile, cum să structurezi un discurs, dar și cum să livrezi un discurs folosind limbajul non-verbal și interacțiunea cu publicul.
DETALII ȘI ÎNSCRIERI LA CONTACT@VICTORIEI.RO.

Mai multe detalii: https://www.fundatiacaleavictoriei.ro/program-scoli-de-vara-pentru-adolescenti/

Pret bilet: 240 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 468

Eveniment postat de organizator

daniela bratu

Adaugat in urma cu 520 zile, 16 Aug. 2018

Adaugat de Daniela-Victoriei

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 723

Alte Evenimente din Bucuresti
petexpo romania 2020

PetExpo Romania 2020

Bucuresti, Bucuresti. 24 Apr 2020 - 26 Apr 2020
concert celine dion in 2020

Concert Celine Dion in 2020

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Iulie 2020
tarja turunen 360 degrees

Tarja Turunen : 360 Degrees

Bucuresti, Bucuresti. Joi 23 Ianuarie 2020
concert mariza la sala palatului

Concert Mariza la Sala Palatului

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 7 Martie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .