poze initiere munay ki

Initiere Munay Ki

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 31 Octombrie 2015 00:30

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/20

Initiere Munay Ki

Munay Ki este un cuvant de origine Quechua si inseamna “Te iubesc”sau “Fii asa cum esti!”. Prin Munay Ki se inteleg cele noua ritualuri de initiere ale medicinei samanice pentru a deveni o persoana plina de intelepciune si putere care si-a asumat responsabilitatea pentru intreaga creatie.
Aceste ritualuri initiatice sunt comune tuturor traditiilor samanice chiar daca ele sunt exprimate sub diverse forme si stiluri in culturi diferite. Munay Ki reprezinta cele mai profunde si mai transformatoare ritualuri ce provin de la indienii Q’uero, samanii de nivel superior ai incasilor, care isi au originea in urma cu peste 30000 de ani la pastratorii intelepciunii din Himalaya, cunoscuti ca fiind poporul Laika. Cele 9 ritualuri initiatorii au abilitatea de a transforma constiinta umana – prin modificarea matricei, modelului luminos al corpului nostru activand calitatea ADN-ului astfel incat imbatranim, ne vindecam si murim in mod diferit pe masura ce corpul nostru fizic evolueaza intr-un corp al luminii.
Profetiile vechi incase povestesc despre aparitia unui nou om ce va apare pe Pamant – unul care va trai in afara fricii si isi va avea intrega forta in natura sa transcendentala denumit Homo Luminosus. Munay Ki reprezinta codurile pentru acest om ce va aparea si va schimba modul in care traiti, va veti vindeca sau veti muri. Aceste coduri sunt transmise sub forma unor ritualuri energetice in sistemul chakrelor.
Ritualurile Munay Ki (ritualurile iluminarii) reprezinta cele mai importante invataturi primite de catre Dr. Alberto Villoldo psiholog si antropolog ce a studiat timp de peste 25 de ani practicile de vindecare ale samanilor incasi si amazonieni. El a infiintat la Universitatea din San Francisco Laboratorul de autoreglare biologica, pentru a studia modalitatea in care mintea creeaza sanatate si boala. Dr. Alberto Villoldo conduce Societatea celor Patru Vanturi, unde ii pregateste pe studenti pentru practicarea medicinei energetice.
Dr. Alberto Villoldo a primit aceste initieri de la maestrii sai samani alaturi de indemnul de a le transmite mai departe in intreaga lume. Pe masura ce aceste initieri se vor integra pe deplin in dumneavoastra o sa fiti binecuvantati permanent de catre Fiintele Superioare. Vechii samani incasi au realizat ca Pamantul se afla acum la un punct de rascruce si este important sa impartaseasca aceste mari initieri in afara liniei lor.
Mai multe detalii despre Munay Ki veti gasi accesand link-ul www.ioyahyia.ro/samanism/munay-ki
Pentru a putea participa la acest curs nu este necesar sa aveti in prealabil o pregatire in Reiki .
Participantii vor primi Diploma, un DVD cu prezentarea facuta Munnay-Ki-ului de catre Dr. Alberto Villoldo cu traducere in limba romana si piatra PI

Mai multe detalii: http://www.ioyahyia.ro/event/initiere-munay-ki/?instance_id=24496

Pret bilet: 300 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 893

Eveniment postat de organizator

valeriu lapadatescu

Adaugat in urma cu 3112 zile, 16 Oct. 2015

Adaugat de Valeriu14527

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .