poze inva am sa cro etam eveniment marca work at home moms

Învățăm să croșetăm – eveniment marca Work at Home Moms

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 13 Mai 2017 10:00 - Sâmbătă 13 Mai 2017
Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, corp D2, etaj 4, în incinta Grand Pier Business Center.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/15

Învățăm să croșetăm – eveniment marca Work at Home Moms

Asociația Work at Home Moms (http://wahm.ro/) invită mamele din București pe 13 mai la un nou atelier în cadrul căruia pot explora o nouă îndeletnicire și porni pe un minunat drum profesional – atelierul de croșetat “Tehnici de bază – aplicația Granny Square” alături de Alina Osiac, Doina Mihaela Anghel și Simona Daniela Isbiceanu. Atelierul se va desfășura între orele 10:00 – 13:00, în cadrul centrului Ludotech, Calea Șerban Vodă, nr. 22 - 24, Corp D, et.1, în incinta Grand Pier Business Center, București.
În cadrul workshop-ului, participantele vor învăța pas cu pas despre firele necesare pentru croșetat, ochiurile de realizat pentru creearea pătratelor simpatice care vor construi ulterior o pătură ce va fi donată și totul despre mânuirea croșetei.
Costul atelierului este de 45 lei (toate materialele și uneltele sunt incluse în preț) iar înscrierile și dovada achitării taxei se participare se pot trimite până pe 11 mai la contact@wahm.ro.
* Numărul de locuri este limitat la 15.

Acest eveniment este încă unul din seria cu care WAHM întâmpină mamele în vederea specializării, respecializării și a atelierelor practice ce au ca scop căpătarea unor noi deprinderi binevenite pentru începerea unui nou drum profesional, fie el de acasă sau nu. De-a lungul timpului, asociația a mai derulat sesiuni de consiliere pentru creșterea propriei idei la nivel de afacere, mentorat antreprenorial, anunțuri de joburi, instrumente de promovare si vizibilitate și multe, multe alte idei pentru mamele întreprinzătoare.
Work at Home Moms este o inițiativă socială menită să susțină mamele cu idei și energie de lucru de acasă și pornește pe premisa că este extrem de important să modifice percepția pe care societatea o are despre femeile ce aleg să își petreacă cea mai mare parte a vieții în mijlocul familiei, acordându-le șansa de a înflori biologic, profesional și intelectual făcând uitată eticheta de ”femeie casnică”.
Despre proiectele derulate de asociație puteți afla mai multe pe www.wahm.ro iar pentru parteneriate media și informații despre evenimente puteți scrie la anca.spiridon@wahm.ro.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/1890061914584301/

Pret bilet: 45 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 368

Eveniment postat de organizator

anca spiridon

Adaugat in urma cu 1227 zile, 10 Mai. 2017

Adaugat de Miranda14747

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 94

Alte Evenimente din Bucuresti
rock metal nation fest 2

Rock Metal Nation Fest #2

Bucuresti, Bucuresti. 18 Sep 2020 - 19 Sep 2020
salonul auto bucuresti accesorii

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii

Bucuresti, Bucuresti. 8 Oct 2020 - 18 Oct 2020
noaptea designerilor

Noaptea Designerilor

Bucuresti, Bucuresti. 14 Nov 2020 - 14 Nov 2020
curs masajul balinez cu bete de bambus

Curs: Masajul Balinez cu Bete de Bambus

Bucuresti, Bucuresti. 12 Sep 2020 - 20 Sep 2020
  • Ai ceva de zis?

    .