poze invata sa faci profit in orice situatie curs intensiv de vanzari
poze invata sa faci profit in orice situatie curs intensiv de vanzari

Invata sa faci profit in orice situatie! Curs intensiv de vanzari

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 19 Iulie 2014 10:00 - Duminică 20 Iulie 2014
Splaiul Unirii nr 6 (Sitraco Center), sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 6/15

Obiectivul principal al trainingului « Tehnici vanzari » este de a va dezvolta abilitatile necesare pentru pregatirea, gestionarea si finalizarea cu succes a oricarei situatii care implica un vanzator si un client.

O companie mare este construita de oamenii care lucreaza in ea. Invata sa creezi si sa motivezi echipe de vanzari care sa faca diferenta fata de concurenta. Creative Business Management te invita in perioada 19-20 iulie la un curs de vanzari care te va ajuta sa cresti profitul firmei tale, prin tehnici testate de lideri in vanzarile mondiale. La finalul cursului iti va fi mai usor sa obtii lucrurile pe care le doresti pentru tine si compania ta.
Cursul de „Tehnici de vanzari” isi propune sa ajute participantii sa depaseasca barierele emotionale in procesul vanzarii. Acestia vor invata cum sa transforme un raspuns negativ intr-o oportunitate sau cum sa se prezinte si sa vorbeasca pentru a reusi sa faca o vanzare.
Ne adresam angajatilor care doresc sa isi imbunatateasca performantele in vanzari, antreprenorilor care doresc sa obtina contracte de la clienti mari si companiilor care doresc sa isi consolideze echipele de vanzari.
Pe parcursul celor doua zile de curs vei afla raspunsul la urmatoarele intrebari:
• Cum sa iti cunosti interlocutorul? Prin exercitii si studii de caz iti vei dezvolta tehnicile de interpretare a comportamentului consumatorului si iti vei exersa modalitatile de identificare a nevoilor clientilor
• Cum sa trasformi un raspus negativ intr-un DA? Vei afla care sunt cele sapte tehnici de rezolvare a obiectiilor unui client in initierea vanzarii si cum sa raspunzi unui client care nu stie ce isi doreste
• Cum ne atingem obiectivele in vanzari? Afli care este importanta setarii de prioritati si vei putea stapani cele 12 metode prin care construiesti loialitatea consumatorilor.
• Care sunt factorii pshihologici care determina succesul vanzarilor? Participantii vor exersa tehnici de setare a obiectivelor personale care ii vor ajuta sa vanda cu mai multa usurinta.
La finalul cursului, participantii vor avea aptitudini de negociere, vanzare la telefon si strategie pentru a putea creste vizibil performantele echipelor in care lucreaza.
Cursul este sustinut de Bogdan Chelu, trainer in cadrul Creative Business Management cu o experienta de peste 5 ani in livrarea programelor de pregatire in domeniul vanzarilor. De aproximativ 10 ani, Bogdan a gestionat echipe de vanzari la nivel national. Cele mai importante provocari profesionale pe care acesta le-a transformat in succes au fost crearea unor retele de vanzari, consolidarea echipelor de vanzari, recrutarea si motivarea agentilor cu care a lucrat.
AGENDA
Cursul se desfasoara pe parcursul a 2 zile, dupa urmatorul program:
• Sambata: 10:00-17:00
• Duminica: 10:00-17:00
Cursul se va desfasura la sediul agentiei Creative Business Management, din Splaiul Unirii nr 6 (Sitraco Center), sector 4, Bucuresti.
COST
Costul formarii de persoana este de 500 lei, fara TVA.
Sunt incluse:
• Suportul de curs si materialele necesare
• Diploma de participare eliberata de Creative Business Management
• Sesiune de E-coaching- suport oferit pe e-mail de catre trainer, fiecarui cursant in ceea ce priveste aplicarea tehnicilor invatate, rezolvarea problemelor intampinate.
Reduceri de grup:
• 5%/ cursant- pentru participarea a 2 persoane(colegi/prieteni)
• 10%/cursant- pentru participarea a 3 persoane(colegi/prieteni)
• 15%/cursant- pentru participarea a mai mult de 3 persoane (colegi/prieteni)
MODALITATE DE INSCRIERE
Pentru inscriere, va invitam sa solicitati fisa de participare, la adresa de email: ruxandra@cbmanagement.ro.
Pe baza fisei de inscriere, va fi emisa o factura proforma aferenta cursului, ce va fi transmisa pe adresa dumneavoastra de email. Plata se realizeaza inainte de inceperea cursului, fie prin transfer bancar, fie numerar, la sediul agentiei Creative Business Management, mai sus mentionat.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la numerele de telefon 0743.183.353/ 031.428.24.44 sau prin email la ruxandra@cbmanagement.ro.

Mai multe detalii: http://www.cbmanagement.ro/curs-tehnici-de-vanzari.html

Pret bilet: 500 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 827

Eveniment postat de organizator

ioana saulea

Adaugat in urma cu 3573 zile, 09 Iul. 2014

Adaugat de creativebusinessmng

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .