poze investeste in dezvoltarea sinelui la fundatia calea victoriei

Investeste in dezvoltarea sinelui la Fundatia Calea Victoriei

Bucuresti , Bucuresti. Luni 23 Martie 2015 19:00 - Luni 23 Martie 2015
Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/14

Fundatia Calea Victoriei te invita la atelierele de relaxare si autocunoastere pe care le-a pregatit pentru tine. Pentru o viata armonioasa si echilibrata este nevoie de introspectie si aplecare asupra propriului sine.

Care este contributia ta la scenariul vietii? Cat de constient esti de felul in care te afecteaza alegerile din viata ta? Cum te raportezi la propriul sine? Dar si cum poti folosi principiile taoiste pentru o viata implinita?Ne dorim o viata armonioasa si echilibrata in care toate dorintele noastre se implinesc cu usurinta si bucurie. Te intrebi totusi de ce nu se intampla acest lucru, de ce iti este teama sa iei o decizie si sa faci o schimbare majora in viata ta.


In spatele unui comportament pe care nu reusim sa-l schimbam, al nehotararii, al conflictelor interioare, se afla parti ale personalitatii care actioneaza autonom si sunt diferite de atitudinea constienta. Atelierul ALEGERI CONSTIENTE: Primul pas spre fericire, cu Laura Pecie, din 21 Martie te ajuta sa intelegi aceste parti care se formeaza pe baza experientelor de viata si a convingerilor dobandite si astfel poti sa le folosesti in beneficiul tau.Daca viata ta ar fi un film, care ar fi contributia ta la acest proiect? Ti se potriveste rolul pe care il interpretezi? Cine iti da indicatiile regizorale? A cui e vocea care iti sopteste replicile? Apropos, iti place acest film?


„Daca viata ta ar fi un film…” – Atelier de dezvoltare personala, din 28 Martie te invita sa descoperi cate din convingerile/responsabilitatile pe care ti le-ai asumat sunt chiar ale tale, sa-ti amintesti si sa-ti recuperezi fiinta profunda, starea naturala de bucurie, entuziasm si creativitate.Stii ca poti oricand sa alegi un alt rol, complet diferit, in acest film sau in altul?TRANSFORMARI ALE SINELUI, cu Mario Barangea, din 24 Martie este un atelier care isi propune sa iti deschida orizonturile si la care poti afla mai multe despre tine insuti si felul in care te percepi.


Acest curs va aprofunda conceptul de „Sine” asa cum apare in filosofie si in mistica, cu toate permutarile posibile ale acestor doua domenii atat de strans legate si, totusi, fundamental despartite.Pe parcursul atelierului Esti ceea ce gandesti: Principii taoiste pentru omul de azi, din 30 Martie, vei fi surprins sa faci cunostinta cu cineva pe care credeai ca-l cunosti deja, dar despre care stiai prea putine: tu insuti.


Taoismul iti rafineaza perceptia, te ajuta sa vezi miracole in lucrurile dintre cele mai banale, te indeamna sa constati ca simplitatea este cea mai mare arta si cea mai directa metoda de a ramane in armonie cu universul.Referitor la perceptie, un vechi principiu taoist afirma : „Cand schimbi felul in care privesti lucrurile, lucrurile la care te uiti se schimba.”Daca doresti sa participi la unul dintre cursurile de mai sus te rugam sa faci inscrierea la contact@victoriei.ro.Mai multe detalii despre aceste cursuri si despre Fundatia Calea Victoriei poti gasi la www.victoriei.roMai multe detalii: http://www.fundatiacaleavictoriei.ro/category/domenii/dezvoltare-personala-psihologie/?ec3_after=today

Pret bilet: 200 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 686

Eveniment postat de organizator

andreea chebac

Adaugat in urma cu 3325 zile, 17 Mar. 2015

Adaugat de Bookblog.ro

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .