poze lansare 5 licee 5 teatre

Lansare 5 licee 5 teatre

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 3 Octombrie 2018 11:00 - Miercuri 3 Octombrie 2018
Colegiul Tehnic de Arhitectura I.N. Socolescu, str. Occidentului nr. 12

Categorii: Conferinte si Seminarii

Miercuri, 3 octombrie, ora 11.00, se lanseaza 5 licee 5 teatre la Colegiul Tehnic de Arhitectura I.N. Socolescu

Miercuri, 3 octombrie, incepe o noua editie a proiectului dedicat elevilor, 5 licee - 5 teatre. La evenimentul de lansare sunt asteptati toti participantii din acest an – liceeni si profesori din Bucuresti, organizatori si teatre partenere. Lansarea va avea loc la Colegiul Tehnic de Arhitectura I.N Socolescu, incepand cu ora 11:00.
ECDL ROMANIA, alaturi de partenerii sai, UNITER, Primaria Municipiului Bucuresti, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Teatrul Mic, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creanga, Teatrul Nottara, va invita sa ii cunoasteti pe tinerii artisti si spectatori de teatru.
5 licee - 5 teatre este un proiect educational ajuns la a 8-a editie, ce incurajeaza implicarea liceenilor in activitati culturale, prin accesul acestora in institutii si la piese de teatru, provocandu-i in acelasi timp la un concurs de spectacole.

Teatrele isi deschid din nou stagiunea pentru alti 150 de elevi, intre care si membri ai trupelor de teatru, din alte 5 licee din capitala. Cu totii vor viziona gratuit spectacole din stagiunea fiecaruia dintre cele 5 teatre partenere in proiectul dedicat tinerilor, 5 licee – 5 teatre: Teatrul Mic, Teatrul National I.L. Caragiale Bucuresti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul Ion Creanga si Teatrul Nottara.
Noile scoli din capitala participante la aceasta editie sunt: Colegiul Tehnic de Arhitectura si Lucrari Publice Ioan N. Socolescu, Colegiul National Cantemir Voda, Colegiul National Emil Racovita, Colegiul National de Arte Dinu Lipatti, Colegiul Romano-Catolic Sfantul Iosif.

Si de aceasta data, trupele de teatru ale liceelor vor fi coordonate de catre teatrele partenere in punerea in scena a unei piese de teatru scurte. In an centenar, se vor adapta texte de dramaturgi romani.
Proiectul se va derula in perioada octombrie – decembrie 2018 si se va finaliza cu Gala 5 licee – 5 teatre, cand vor avea loc reprezentatiile, jurizarea si premierea celor cinci piese de teatru realizate de liceeni. Liceenii vor avea atunci sansa de a urca pe o importanta scena din Bucuresti, de a juca in fata unui juriu de profesionisti din teatru si de a fi aplaudati de un public larg.

Miercuri, la evenimentul de lansare 5 licee – 5 teatre, ne propunem sa aflam care sunt etapele de desfasurare a acestei editii si vom trage la sorti grupele de lucru la spectacolele scurte.
De la prima editie ce a inceput in anul 2011 la initiativa ECDL ROMANIA, peste 1 000 de elevi din 30 de licee bucurestene diferite au participat la acest proiect. Educatia alternativa are o importanta esentiala pentru dezvoltarea tinerilor, care trebuie sa fie in continuare indreptati catre valori reale si corecte, inclusiv catre valori culturale. Initiativele ECDL promoveaza dezvoltarea echilibrata a tinerilor, care urmaresc cariere si certificari IT&C internationale, intelegand insa si actul de cultura, ca o completare a cunostintelor si abilitatilor acumulate in scoala.

Va asteptam miercuri, 3 octombrie 2018, ora 11:00, in Sala de festivitati a Colegiului Tehnic de Arhitectura I.N. Socolescu (Strada Occidentului Nr.12, Bucuresti).
Puteti afla mai multe informatii despre proiectul 5 licee - 5 teatre pe www.ecdl.ro sau pe www.facebook.com/5licee5teatre.

ECDL – European Computer Driving Licence – standardul international pentru certificarea competentelor digitale.
Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Irinuca Vaduva, Coordonator proiect Tel.: 0213169922 / E-mail: irinuca.vaduva@ecdl. ro

Mai multe detalii: http://www.ecdl.ro/noutati-articol/5-licee-5-teatre-aduce-din-nou-adolescentii-pe-si-in-fata-scenei.-lansare-editia-a-8-a_714.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 648

Eveniment postat de organizator

ecdl romania

Adaugat in urma cu 2088 zile, 02 Oct. 2018

Adaugat de ecdlromania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
curs on line 2024 urbanism si amenajarea teritoriului

CURS ON-LINE 2024 URBANISM SI AMENAJAREA TERITORIULUI

Bucuresti, Bucuresti. 15 Iul 2024 - 19 Iul 2024
cursuri on line functionari publici 2024

CURSURI ON-LINE FUNCTIONARI PUBLICI 2024

Bucuresti, Bucuresti. 8 Iul 2024 - 12 Iul 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
festival nostalgia 2024

Festival Nostalgia 2024

Bucuresti, Bucuresti. 28 Iun 2024 - 30 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .