poze let s talk organizational

Let’s Talk ORGANIZATIONAL

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 16 Martie 2016 20:30

Categorii: Conferinte si Seminarii

Construim sau suntem parte din organizaţii puternice, agile şi performante. Ne trimitem angajaţii la traininguri, încercăm să fim cei mai eficienţi şi inspiraţionali lideri de echipă, ne motivăm oamenii... și le oferim libertatea de a face ce le place, de a îmbina în mod echilibrat munca și viața personală, îi celebrăm și le recunoaștem public meritele. Cât de mult seamănă cele de mai sus cu realitatea propriei organizații?

Aflăm răspunsul pe 16 martie, la evenimentul organizat de revista HR Manager, Let’s Talk ORGANIZATIONAL, alături de 100 de participanți direct implicați în procesele de design și dezvoltare organizațională: HR Manageri, OD Manageri, Training Manageri, Comp&Ben Manageri şi General Manageri.

Let’s Talk ORGANIZATIONAL este un eveniment în cadrul căruia aflăm cum să păstrăm talentele în companie, deși nu întotdeauna putem să le oferim tot ce își doresc și cum să construim echipe performante concentrate în jurul aceluiași obiectiv.

Conferinţa va debuta cu un studiu de caz susţinut de un HR manager dintr-o companie renumită, pe tema „Schimbări mici cu impact mare în organizaţii cu viziune” şi va continua cu un workshop susţinut de Madi Radulescu, Director of Business Development, Central and Eastern Europe, Persona Global, Inc și Managing Partner, MMM CONSULTING INT'L, ce are ca temă centrală proiectarea unui proces de Talent Management, de la obiective precise și până la indicatori măsurabili în business. În cadrul acestui workshop vom încerca să găsim răspunsuri la următoarele întrebări:

• Cum ar trebui să se raporteze organizația la acest proces? Ce rol au CEO-ul, echipa executivă și, mai ales, managerii de linie?
• Care sunt obiectivele măsurabile ale procesului de Talent Management?
• Care sunt zonele de acțiune cu cel mai ridicat grad de vulnerabilitate?
• Care este diferența dintre acțiunile de Talent Management, Performance Management și Engagement?

Pe parcursul workshop-ului, participanţii vor fi antrenaţi într-un procedeu de desenare a unui proces de Talent Management, într-un mod „engaging”, sub formă de joc. Vom analiza câteva exemple de culturi organizaționale care produc fisuri în procesul de Talent Management şi vom identifica acele instrumente şi abordări prin care putem alinia actuala cultură organizațională la acțiunile și obiectivele procesului de Talent Management.

Oana Botolan Datki, SEE Managing Partner, Consulteam South East Europe va susţine o prezentare despre metodele non-financiare de motivare şi ne va învăţa cum să contracarăm ofertele salariale propuse de concurență pentru a ne păstra și fideliza talentele şi cum să ajutăm angajații să mențină echilibrul între finance well-being și personal well-being.

În încheiere, Mihai Găvan, Sales Manager, Romanian Software ne va vorbi despre Top 10 tendințe disruptive în tehnologia de HR.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 317
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1537 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .