poze managementul stresului

Managementul Stresului

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 12 Ianuarie 2022 18:30 - Miercuri 12 Ianuarie 2022
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul

Trăim într-o lume în clocot, oricât de multe încercăm să facem parcă tot nu avem timp suficient și suntem veșnic nemulțumiți. Cumva parcă avem timp pentru toate urgențele, pentru alții și foarte puțin timp pentru noi înșine. Și chiar și atunci când ne facem puțin timp pentru noi, oare chiar reușim să ne relaxăm?

Găsim acele acțiuni care ne dau o stare de bine, de împlinire și echilibru? Sau proliferăm stresul? Dacă și TU te regăsești în acest scenariu în care resimți o stare de stres generalizată, acutizată desigur de contextul pandemic, atunci te invităm la webinarul gratuit: “Managementul Stresului (Gestionează timpul tău pentru a elimina stresul)”, susținut de Cătălina Duțu, EMBA, pe data de 12 ianuarie 2022, de la ora 18:30. Împreună vom descoperi cum poți găsi echilibrului în lupta cu stresul, că totul pleacă de la tine, de la prioritățile tale și de la modul în care îți gestionezi acțiunile și timpul tău personal și profesional.

Cui i se adresează webinarul?
- Celor copleșiți de responsabilități;
- Celor care înțeleg că o viață plină de stres este ca o bombă cu ceas;
- Celor care vor să învețe să spună NU;
- Celor care vor să-și gestioneze timpul personal și profesional pentru a lăsa loc pasiunilor și viselor lor.

Cu ce pleacă acasă cursanții ?
- Indicii clare despre ce pot face pentru a se relaxa;
- Tips&tricks pentru utilizarea matricei priorităților, parte din managementul timpului, acel instrument pe care să îl folosești pentru eliminarea stresului;
- Momente WOW care îi vor însoți pe mai departe în drumul tău către ei însuși;
- O listă cu recomandări bibliografice suport pentru eliminarea stresului.

Detalii trainer:

Cătălina Duțu este absolventă de marketing și a finalizat în urmă cu doi ani un program internațional de Executive MBA. Are o experiență de peste 15 ani în mediul antreprenorial românesc, din care peste 10 ani în top management. A fost responsabilă cu coordonarea unor proiecte consistente de până la 5 milioane de euro și a contribuit la dezvoltarea personală și profesională a sute de colegi și subordonați. În ultimii 5 ani a colaborat pentru proiecte de studii de piață, planuri de afaceri și strategii de marketing și vânzări din postura de consultant senior. Este antreprenor și trainer acreditat. Dezvoltarea cursurilor pe care le are în portofoliu au venit ca un răspuns firesc și aplicat la nevoile identificare în piață, respectiv consolidarea unor piloni absolut necesari pentru dezvoltarea unui mediu de afaceri sănătos: relația cu tine însuți și cu prioritățile tale prin Managementul timpului; relația cu ceilalți prin Leadership; relația cu banii prin Managementul banilor. În 2022 va lansa cursuri de educație financiară și antreprenorială pentru copii și adolescenți cu același gând de a planta semințe sănătoase în societatea românească. Punctul forte al Cătălinei este înțelegerea afacerilor la nivel macro, precum și înțelegerea oamenilor în complexitatea și frumusețea lor. Vă așteptăm!

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/managementul-stresului-gestioneaz-timpul-tau-pentru-a-elimina-stresul-194/441

Comenteaza pe Facebook
mihaela

Adaugat in urma cu 840 zile, 29 Dec. 2021

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 217

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .