poze medien holding conferences supune dezbaterii infrastructura aeroportuara din romania in cadrul forumului romania s airports infrastructure

Medien Holding Conferences supune dezbaterii infrastructura aeroportuara din Romania in cadrul forumului “ Romania’s Airports Infrastructure”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 9 Septembrie 2011 09:00

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vineri, 9 septembrie 2011, Medien Holding Conferences, divizia de evenimente a grupului Medien Holding, organizeaza forumul Romania’s Airports Infrastructure. Incepand cu ora 09:00 , la Hotel Intercontinental, speakeri specializati in domeniul aeroportuar vor discuta despre problemele si potentialele solutii din sfera infrastructurii aeroporturilor in Romania.

Evenimentul, sprijinit de Asociatia Aeroporturilor din Romania, are in vedere crearea unui mediu de discutii pe baza unor teme esentiale din domeniul aviatic. Contextul economic actual ridica problema capacitatii de dezvoltare a infrastructurii aeroportuare, precum si a metodelor de depasire a impedimentelor financiare. Astfel, vor fi abordate subiecte precum: strategiile de dezvoltare a infrastructurii, aspecte privind provocarile contextului economic global pentru operatorii aerieni, securitatea aeroportuara, finantarea, parteneriatul public privat si perspectivele privatizarii aeroporturilor din Romania.

Speakerii din cadrul Romania’s Airports Infrastructure sunt specialisti din domeniu: reprezentanti ai companiilor aeriene si ai celor mai mari aeroporturi din Romania, furnizori de servicii din industria aeroportuara, consultanti, dar si autoritati.

Forumul “ Romania’s Airports Infrastructure “ este special conceput atat pentru cei implicati in domeniul aeroportuar, cat si pentru cei din domeniile conexe. Astfel, evenimentul este adresat reprezentantilor din diverse medii de activitate: companii aeriene, asociatii din industria aviatica, aeroporturi, furnizori din zona aeroportuara, producatori, banci, retaileri, companii de consultanta, case de avocatura, firme de asigurari.
Romania’s Airports Infrastructure va avea loc pe 9 septembrie 2011 la Hotel Intercontinental, Bucuresti.


Despre Medien Holding Conferences

Medien Holding Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding.

Evenimentele Medien Holding Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Holding Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.

Portofoliul Medien Holding include cotidianul România libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro, emisiunea TV "Caminul de 5 stele"), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente muzicale Medien Holding Events si Medien Holding Conferences, divizia de evenimente de business.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.paun@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 021.202.81.69 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Paun
Project Executive
Medien Holding Conferences
Phone: +40 21 202 8169
Fax: +40 21 202 8269
Mobile: +40 721 201 995

E-mail:andreea.paun@medienholding.ro
Str. Nerva Traian nr. 3, Bl. M 101, et 9, sector 3, Bucuresti

Mai multe detalii: http://www.mhconferences.ro/industrii/infrastructura-si-transport/romania%E2%80%99s-airports-infrastructure.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 610

Eveniment postat de organizator

andreea paun

Adaugat in urma cu 3455 zile, 02 Aug. 2011

Adaugat de andreea_paun

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
soft educational cursuri la distanta

Soft Educational, cursuri la distanta

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 7 Ian 2021 - 21 Ian 2021
  • Ai ceva de zis?

    .