poze money masterclass citycamp

MONEY MASTERCLASS CITYCAMP

Bucuresti , Bucuresti. Joi 7 Mai 2015 16:00 - Duminică 10 Mai 2015
Hotel MARRIOT

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 0/30

Programul complet si condensat prin care castigi independenta financiara si obiceiurile prosperitatii

Descopera setul complet de principii si abilitati care îti aduc o viata prospera si te scot din „Cursa Sobolanului” cu ajutorul unui sistem inteligent, nu miraculos.

„Cand faci doar ce TREBUIE sau doar ce ti s-a spus, uiti sa faci acel lucru din placere si pasiune, care sa aduca si profit si care sa creasca si calitatea vietii”.

Despre aceasta, Robert Kiyosaki, autorul de renume mondial în domeniul succesului financiar, spune ca suntem prinsi în Capcana Sobolanului.

Dar poti evada! La MONEY MASTERCLASS CITYCAMP înveti cum!

Poti sa-ti organizezi finantele eficient si sa dobandesti prosperitatea pe care ti-o doresti în cel mai scurt timp posibil.

Nu e despre a munci mai mult ci pentru a castiga mai mult!
Si ... nu e despre a economisi, ci pentru a-ti creste calitatea vietii!

CE ÎNVETI LA MONEY MASTERCLASS SI CARE ESTE AGENDA LUCRU

ZIUA I
Esenta jocului banilor

Este ziua in care atezi fundatia intregului program si in care inveti elementele pragmatice ale prosperitatii (ce si cum sa faci in functie de situatia in care te afli)

Te ajuta:
» sa poti aloca preventiv bani pentru cele 4 tipuri mari de cheltuieli pe care le ai de gestionat simultan; Cu acest sistem te asiguri ca nu cheltui niciodata inconstient din bugetul de acumulare a averii si nu intri in datorii.
» sa gasesti viteza optima cu care faci economii si investitii în functie de profilul tau de risc (riscofil sau riscofob);
Nu toti oamenii economisesc la fel asa cum nu toti oamenii manânca la fel. Vei învata cum sa economisesti în conformitate cu stilul tau, pe baza unui set de reguli care nu permit revenirea la obiceiurile vechi (cele care ti-au generat o stare insuficient de prospera)
» sa poti economisi pâna obtii independenta financiara totala, chiar daca nu te pricepi absolut deloc la cifre; si oamenii care urasc cifrele pot face avere ! Am demonstrat acest lucru prin experienta proprie – am conceput un sistem de economisire care evita bugetul în Excell si masurarea zilnica a cheltuielilor.
» sa utilizezi în paralel sistemul „fara cifre” (pe functiile banilor) si sistemul cu cifre (pe buget) în cel mai simplu mod posibil;
» sa câstigi controlul asupra finantelor tale în 6 luni si sa acumulezi avere în cel mai sanatos mod cu putinta.

Din fericire, vei avea ocazia sa lucrezi si cu un consultant care se pricepe extraordinar de bine la cifre si impreuna cu care am conceput sistemul complet de urmarire a evolutiei financiare: buget + alocare dinamica a cheltuielilor pe functiile banilor.

ZIUA II
Jocul interior al banilor

Este ziua in care elimini cele mai mari blocaje legate de prosperitate ca sa poti intr-adevar porni catre libertatea financiara totala

Te ajuta:
» sa identifici convingerile care te limiteaza si te împiedica sa acumulezi avere si si te bucuri de abundenta; Oricâte bugete sau tehnici ai cunoaste, fara sa stii cum identifici si elimini convingerile limitative si fara sa le înlocuiesti cu cele potentatoare, nu ai nici o sansa la prosperitatea adevarata.
» sa elimini convingerile negative din toate cele 4 categorii de blocaje care îti limiteaza drumul catre prosperitate;
Vei învata concret cum se dizolva o convingere limitativa si vei putea sa aplici aceasta metoda în toate domeniile vietii tale, nu doar în relatia cu banii.
» sa înveti metoda de auto-coaching prin care vei putea sa elimini si în viitor noi convingeri limitative sau nefolositoare, în cazul în care acestea apar în viata ta;
» sa stii cum sa instalezi convingeri noi, potentatoare, în sistemul tau de atitudini de prosperitate. Daca aceasta ar fi singura metoda pe care o înveti in program, ea îti poate schimba radical în bine destinul financiar.

ZIUA III
Jocul exterior al banilor – practici, competente si obiceiuri de prosperitate

Este ziua in care practici obiceiurile oamenilor prosperi in format 100% experiential si primesti feedback direct pe atitudine si pe rezultate.

Te ajuta:
» sa îti identifici prin experienta practica punctele slabe si implicit, abilitatile necesare a le dezvolta pentru a avea acces rapid la bani;
Va fi o zi extrem de experientiala în care înveti practic abilitatile care duc cel mai rapid la prosperitate.
» sa modifici comportamente nepotrivite si le înlocuiesti cu altele noi, care se vor transforma rapid în obiceiuri de prosperitate;
Vei primi feedback foarte punctual in legatura cu modul in care te raportezi la vanzari, marketing si lucru in echipa. » sa întelegi ce anume îti lipseste din „trusa de scule” a omului prosper si îti faci un plan de actiune pentru completarea trusei;
Specific nevoilor tale, este necesar sa creezi un plan de actiune care sa contina instalarea unui prim obicei de prosperitate in primele 30 de zile dupa curs.
» sa traiesti pe viu situatii de echipa în care treci pe rând prin rolul de leader, membru al grupului sau observator, ca sa înveti cum sa faci alegeri bune în legatura cu viitorul tau financiar.

ZIUA IV
Jocul Superior al banilor

Este ziua in care pui intrebari mentorilor autentici care au reusit in Romania si vor sa reusesti si tu.

Te ajuta:
» sa înveti ce întrebari sa pui în situatia în care te afli în preajma unor persoane prospere de la care vrei sa înveti secretele succesului;
Iti voi arata tehnologia pe care eu o folosesc atunci când pun intrebari milionarilor pe care ii intervievez. » sa extragi strategia de prosperitate pe pasi si o asezi în propriul tau model si plan de actiune

Vom lucra cu un ''sablon de extractie'' cu care sa ai raspunsuri la intrebarile din toate ariile critice care compun bunastarea.

Ar putea fi o greseala sa refuzi oportunitatea de a învata de la 6 oameni de succes, într-un program conceput de un expert cu experienta de 20 de ani în educatia oamenilor maturi?

Mai multe detalii: http://www.aisucces.ro/evenimente/money-masterclass-citycamp/

Comenteaza pe Facebook
iacob ioan adrian

Adaugat in urma cu 3343 zile, 02 Feb. 2015

Adaugat de Iacob11831

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .