poze no limits mind

No Limits Mind!

Bucuresti , Bucuresti. Duminică 3 Iulie 2011 12:00 - Duminică 3 Iulie 2011
Sala Palatului din Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/100

In cadrul Festivalului “No Limits Woman”, care se desfasoara in perioada 1 – 3 iulie la Sala Palatului, va invitam la prezentarea “No Limits Mind!” pe care o va sustine Daniela Andreescu din partea Centrului Seeds for Happiness, duminica 3 iulie la ora 12.00.

Prezentarea “No Limits Mind!” va oferi perspective atat despre limitele mintii si expansiunea constiintei, cat si cateva modalitati practice care sa ajute la depasirea conditionarilor care ne ingradesc libertatea de a face alegeri bune pentru o viata armonioasa, dinamica si implinita.

Printre temele abordate: relatia corp-minte-spirit, limitari si constrangeri, capcanele alegerilor, managementul dorintelor, meditatie si actiune.

Noi va invitam cu drag la acest eveniment al Centrului si speram ca interactiunea cu Daniela Andreescu sa va stimuleze in a gasi posibile raspunsuri la intrebarile de viata pe care le aveti… ACUM.

Daniela Andreescu (www.danielaandreescu.ro | www.artofchange.ro) este Coach certificat de International Coach Federation (ACC-ICF), Life Enhancement Coach - certificat de Alternative and Natural Health Certification Board Europe, formator in ecologia comunicarii si relatiilor interumane, validat de Institute ESPERE International Paris, practician certificat CoRe-Inergetix System™ USA (evaluare si reechilibrare energetica si informationala computerizata), practician certificat in diverse modalitati complementare de management al stresului si transformare personala.

Centrul Seeds for Happiness este o oaza de liniste intr-o lume agitata, unde oamenii isi pot (re) descoperi componenta spirituala a existentei si pot invata sa se bucure cu adevarat in si de Prezent. Inaugurat in primavara anului 2009, Centrul are portile deschise pentru toti cei interesati de o viata cu sens. In spatiul generos dispus pe doua nivele, se regasesc: o sala de meditatie, o biblioteca cu peste 1800 de materiale - carti, audio-book-uri, reviste, si dvd-uri, pe teme de spiritualitate si dezvoltare personala, precum si o sala de conferinte cu capacitate de 80 de persoane.


Pentru inscrierea la acest eveniment, va rugam accesati pagina festivalului: http://www.mhmedia.ro/expozitii-organizate/no-limits-woman/program-conferinte/

Pentru mai multe detalii despre activitatea Centrului Seeds for Happiness, ne puteti scrie pe adresa: claudia@seedsforhappiness.ro


Bucurati-va de Prezent!


Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/newsletter/newsletter_27iunie_3iulie2011.html

Comenteaza pe Facebook
seeds

Adaugat in urma cu 4658 zile, 27 Iun. 2011

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .