poze pmp certification project management professional certification

PMP® CERTIFICATION (PROJECT MANAGEMENT PROFESSIONAL CERTIFICATION

Bucuresti , Bucuresti. Luni 25 Mai 2015 15:00 - Sâmbătă 30 Mai 2015

Categorii: Conferinte si Seminarii

Certificarea PMP® Certificarea PMP® este cea mai prestigioasă certificare în domeniul managmentului de proiect şi este oferită de către Project Management Institute din SUA (http://www.pmi.org/). Certificarea conferă recunoaşterea formală de către comunitatea naţională şi internaţională a experienţei profesionale şi a cunoştinţelor de management de proiect la nivel internaţional. Cursul de pregătire pentru obţinerea Certificării PMP® este bazat standardul internaţional PMBOK® Guide fifth edition (Project Management Book of Knowledge), ediţia a 5-a. Structura cursului: Cursul se desfăşoară pe parcursul a 6 zile: - 5 zile a câte 8 ore/zi; - 1 zi de simulare a examenului pentru obţinerea certificării PMP® în condiţii similare examenului real (4 ore, 200 de întrebări). Cunoştinţe de bază despre managementul proiectelor. Cunoştinţele de bază şi experienţa în managementul proiectelor facilitează asimilarea cunostinţelor şi informaţiilor din PMBOK® Guide fifth edition şi conduce la creşterea semnificativă a şanselor de succes la examenul real de obţinere a certificării PMP®. Aceste cunostinţe minimale vor fi verificate printr-un test de acces în limba română, la care nota minimă de acces la cursul de pregătire pentru obţinerea certificării PMP® este nota 6 (şase). Cunoştinţe de limba engleză. Pentru o mai bună acomodare a cursanţilor cu condiţiile reale de examinare precum şi pentru facilitarea citirii şi înţelegerii informaţiilor din PMBOK® Guide fifth edition, toate materialele cursului precum şi testele de verificare şi simularea finală a examenului real sunt redactate în limba engleză. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel minim necesar parcurgerii materialelor de curs şi testelor, este responsabilitatea fiecărui participant la acest curs. Cunoaşterea limbii engleze va fi confirmată printr-o declaratie pe proprie răspundere a participanţilor la curs care va fi alăturată celorlalte documente solicitate pentru înscrierea la acest curs.

TEMATICA ABORDATĂ Şi AGENDA DE CURS
Ziua I-a
Sesiune introductivă.
- Informaţii generale despre importanţa certificării PMP®, proceduri examen, sfaturi practice pentru redactarea aplicaţiei pentru înscrirea la examenul pentru obţinerea certificării PMP®, noţiuni generale despre conţinutul PMBOK® Guide fifth edition.
- Discuţii de clarificare a răspunsurilor corecte la testul iniţial de evaluare (de acces).
Sesiunea 1: Noţiuni generale introductive (proiecte şi programe, relaţia proiecte – operaţiuni – strategie organizaţionala, rolul managerului de proiect).
Sesiunea 2: Structuri organizaţionale şi ciclul de viaţă al proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 3: Grupurile de procese şi ariile de cunoştinţe conform PMBOK® Guide fifth edition. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Ziua a-II-a
Sesiunea 4: Managementul integrării proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 5: Managementul ariei de cuprindere a proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Ziua a-III-a
Sesiunea 6: Managementul timpului proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 7: Managementul costurilor proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Ziua a-IV-a
Sesiunea 8: Managementul calităţii proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 9: Managementul resurselor umane ale proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 10: Managementul comunicării proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Ziua a-V-a
Sesiunea 11: Managementul riscurilor proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 12: Managementul achiziţiilor proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 13: Managementul grupurilor de interese ale proiectului. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Sesiunea 14: Codul de etică şi de conduită profesională. Test de verificare a cunoştinţelor cu întrebări similare celor de la examenul de certificare PMP®.
Ziua a-VI-a
Simularea examenului. Teste cu întrebări similare celor din examenul de certificare PMP®

Mai multe detalii: http://www.proiect-contaplus.ro/pmp-certification-project-management-professional-certification/

Pret bilet: 2930 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1863
Cuvinte cheie: eveniment , Evenimente Bucuresti

Eveniment postat de organizator

proiect contaplus

Adaugat in urma cu 3297 zile, 11 Apr. 2015

Adaugat de proiect_contaplus

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 378

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .