poze primal breath respira bucuria vietii

Primal Breath Respira Bucuria Vietii!

Bucuresti , Bucuresti. Joi 9 Februarie 2012 18:00 - Duminică 12 Februarie 2012
Locatia va fi anuntata celor interesati...

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 15/30

Acest proces vindecator „Primal Breath“ – o respiratie conectata profunda, ne sprijina sa ne intoarcem in timp, sa ne deschidem corpul pentru a lasa usor vechi traume si experiente neplacute. Intr-un cadru sigur si intr-o maniera jucausa, putem sa ne eliberam dureri, frici, furie, tristete si vina, stari vechi si ingropate pe care le-am purtat ca niste povare in viata noastra si sa ne Reconectam profund la viata insasi. Vom face asta intr-un proces constient de a ne redobandi calitatile de copil care sunt in esenta legate de Bucuria Vietii, Spontaneitate, Creativitate, Joc.

Respiratia e cel mai simplu fenomen care exista. Fara respiratie nimic nu ar functiona. Si totusi un fenomen asa de simplu e ignorat si neinteles cu adevarat. Ne concentram pe lucruri pe care vrem sa le obtinem undeva in viitor sau ne complacem in a fi victimele trecutului dar uitam un lucru esential: acela de a respira constient. Respiratia este cea mai importanta forta vitala din viata noastra si atunci cand ea curge natural, spontan prin corp ne simtim plini de viata si ne putem exprima sentimentele usor in interactiunile cu ceilalti.

De cele mai multe ori abuzul, socul sau respingerea in copilarie a nevoilor noastre elementare de iubire si siguranta emotionala lasa in noi urme adanci: dobandim frici irationale, suntem tensionati in mod cronic, devenim dispusi spre diverse boli, ne sabotam pe noi insine, ne simtim respinsi si neintelesi si ne e foarte greu sa ne deschidem inimile pentru a impartasi iubirea in intimitate. Aceste urme adanci ale ranilor raman in memoria corpului nostru, raman ascunse dar active. Ne-am dezvoltat strategii de supravietuire, comportamente si credinte care ne contracta energia vitala si respiratia.

„Primal Breath“ este o calatorie inspre Eliberarea noastra de vechi rani si de conditionari pe care le-am dobandit in copilarie. Este extrem de important sa intram in contact cu realitatea si inteligenta naturala a corpului nostru, cu puterea bucuriei de viata, si cu starea delicata si provocatoare ca a unui copil care exista in noi.
Acest proces de vindecare cu ajutorul respiratiei Constiente îti trezeste energia vitala si te deschide catre a primi abundenta, energie si bucurie de viata. Lasa acest proces sa-ti topeasca tensiunile si protectiile. Lasa ca respiratia sa-ti devina un ‚ghid’ pe calea ta pentru descoperirea puterii interioare uitate!

Invata sa fii în conexiune cu propria energie si sa stii cum sa fii în contact cu puterea Naturii pentru beneficiul tuturor! Sa stii cum sa folosesti fortele spirituale ale Existentei ca sa-ti trezesti energia de foc pentru vindecare si transformare de sine!

De ce Primal Breath?
• Te re-conecteaza cu puterea ta interioara care-ti da forta sa infrunti situatiile vietii cu curaj si demnitate.
• Te deschide catre un proces de vindecare profunda prin trezirea corpului emotional- acolo unde sunt stocate aspecte neclare sau dificile din trecut.
• Te ajuta sa lasi in urma rani, proiectii, protectii, masti si lucruri care iti blocheaza energia. In felul asta te reconectezi cu Energia Vietii din tine.
• Te detasezi si te eliberezi de vechi conditionari si convingeri care te fac sa te simti inferior si o victima a circumstantelor vietii.
• Iti da dinamism si puterea vointei.
• Intrii in contact cu ‚ceva mai Mare’ decat tine. Un sentiment de expansiune dincolo de limitele corpului si personalitatii limitate.

Facilitator:

Dwari este terapeut de 30 de ani. Dupa ce si-a finalizat studiile a lucrat ca profesor timp de 5 ani in Berlin. Aceasta experienta a facut-o sa devina interesata de psihologia dezvoltarii somatice si sisteme familiale.

S-a pregatit timp de 3 ani in Terapia prin Respiratie cu Prof. Ilse Middendorf in Berlin. Urmatoarele cursuri au fost Rebirthing, Primal, Tantra, Constelatii Familiale, Terapie energetica si Somatic Experiencing.

Intalnirea cu Osho in 1977 i-a schimbat focusul in viata si in munca ei inspre meditatie.

Este Co-fondatoarea metodei Osho Diamond Breathe impreuna cu Devapath – http://www.diamondbreath.com

Dwari faciliteaza seminarul Osho - Puterea respiratie, seminarii de vindecare de trecut – Vindecarea radacinilor, Respiratia si Trauma, seminarii de conectare la Sursa vietii – Respiratie naturala, Respiratia si Iubirea de Sine, workshop-uri de terapie primara si munca cu copilul interior, workshop-uri pentru femei – Arhetipuri feminine, Barbatul Interior, femeia Interioara, si are formari de Constelatii familiale si Respiratie de Diamant in diverse institute terapeutice internationale.

Munca sa cu oamenii e focusata pe transformarea interioara si vindecare.

Mai multe informatii despre Dwari gasiti pe site-ul ei: http://www.dwari-lifeskills.net

Cand?

Joi 9 februarie 17:30 – 21:00

Vineri 10 februarie – 8:00 – 18:00

Sambata 11 februarie – 8:00 – 18:00

Duminica 12 februarie – 8:00 – 17:30

Seminarul va dura 3 zile si jumatate tocmai pentru a oferi timp si spatiu procesului de vindecare sa se intample si sa integram intr-un spatiu de incredere si sigur descoperirile interioare si trairile.

Seara de 9 februarie este si seara introductiva la care pot participa si persoane care vor sa descopere mai multe despre ei, sa exploreze Respiratia si sa intre in contact cu metoda Primal. Serata este 120 Ron. (gratuita pentru cei care fac cursul cu Dwari)

Unde? Bucuresti. Locatia va fi anuntata ulterior.

Contributie? 175 Eur. (sau 770 Ron)

Daca achizitionezi pachetul Diamond Breath (Cursul Primal Breath cu Dwari 175 euro + Respiratie Tantrica cu Devapath 180 euro) de 355 euro vei primi o reducere de 10%.

Se plateste avans de 50% (sau 305 Ron) pentru a te inscrie efectiv la seminar. Inscrierea devine efectiva numai in momentul platii avansului si completarii FORMULARULUI DE INSCRIERE.

Pentru persoanele juridice, tariful workshop-urilor este mai mare cu 25%

Avansul se plateste pana pe data de 15 ian. 2012 in cont sau cash. In urma completarii formularului de inscriere vei primi datele pentru transfer bancar.

Cine organizeaza:

ZORBA BUDDHA – Transformare personala si Meditatie.
-say YES to Life-

Inscrieri si detalii: Lia Bolte, lia.bolte@yahoo.com, 0744 317 480 sau Cristian Veet events@zorbabuddha.ro 0722 519 299

Mai multe detalii: http://www.zorbabuddha.ro/blog/2011/12/primal-breath-respira-bucuria-vietii/

Pret bilet: 770 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 877

Eveniment postat de organizator

lia bolte

Adaugat in urma cu 4459 zile, 13 Ian. 2012

Adaugat de Lia6767

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 9

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .