poze  process communication model comunicarea eficienta

“Process Communication Model®:Comunicarea eficienta”

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 27 Mai 2016 09:00 - Duminică 29 Mai 2016
Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 4/10

Lifelong Learning Solutions va invita sa participati in perioada 27-29 mai 2016 - in Bucuresti - la seminarul “Process Communication Model®: Comunicarea eficienta”. Termenul limita pentru inscriere si achitarea taxei: 13 mai 2016. Va asteptam pentru a petrece impreuna 3 zile speciale in care sa beneficiati de un program intensiv de studiu si practica axat pe Modelul Procesului Comunicarii®!

Modelul si metodologia prezentate in cadrul seminarului sunt chiar cele descoperite si dezvoltate de Dr. Taibi Kahler pe durata multor ani de cercetari stiintifice validate.


Avantajul cel mai important consta in faptul ca acest excelent instrument de management poate fi utilizat cu rezultate foarte bune imediat dupa incheierea seminarului, in toate actiunile personale sau profesionale pe care doriti sa le intreprindeti!


In plus, taxa de participare asigura si realizarea - sub licenta PCM® - a Profilului Individual al Personalitatii!


Acest tip de seminar este recunoscut la nivel international si este inclus in programele de certificare “PCM – Train the Trainer” si “PCM – Train the Coach”!

Toti cei interesati de optimizarea competentelor necesare dezvoltarii lor personale si profesionale in vederea unei cariere de top sunt bineveniti!


Lifelong Learning Solutions ofera facilitati speciale - coach-ilor, medicilor, membrilor Asociatiei Consilierilor pentru Dezvoltare Personala si Profesionala din Romania (ACDPPR), membrilor Asociatiei Romane de Analiza Tranzactionala (ARAT), profesorilor, psihologilor, specialistilor in resurse umane si trainerilor - pentru a folosi PCM® ca instrument al dezvoltarii lor personale si profesionale, finantand cu pana la 10% un numar de 4 locuri in fiecare sesiune. Studentii primesc o reducere cu 15% a taxei lor de participare.


Numar de locuri disponibile: 10 - dintre care 4 beneficiaza de finantare partiala.

Pentru inscrieri va rugam sa utilizati doar acest formular: http://www.lifelong.ro/formular-de-inscriere-cursuri-deschise-lifelong


Trainer certificat PCM®: Ane-Mary Ormenisan http://www.lifelong.ro/despre-ane-mary-ormenisan

Localitate: Bucuresti. Locatia va fi anuntata in timp util participantilor inscrisi.

Taxa de participare: 495Euro – insumeaza costurile celor trei zile de training, profilul individual al personalitatii, planul personal de actiune pentru succes, manualul de curs tradus in limba romana, miniprotocolul pentru pauze pe parcursul fiecareia dintre cele trei zile. Finantarea partiala se acorda numai participantilor din categoriile profesionale mentionate mai sus, in baza unei copii scanate a documentului oficial care atesta respectiva apartenenta.

Foarte important de retinut:


Orice persoana care doreste sa intre in posesia profilului individual al personalitatii (fara a fi conditionata de participarea la seminarul introductiv) poate solicita primirea acestuia daca achita in prealabil taxa de 142Euro. Dupa verificarea platii este activata parola de acces pentru efectuarea on line a testului. Rezultatele sunt consemnate intr-un manual explicativ de aproximativ 40 de pagini, sunt strict confidentiale si cuprind inclusiv recomandari cu privire la actiunile care pot conduce la optimizarea performantelor profesionale, a dezvoltarii personale si a interrelationarii cu ceilalti. Este recomandabil sprijinul trainerului certificat atunci cand analizati rezultatele.


Detalii semnificative referitoare la continutul seminarului puteti gasi aici: http://www.lifelong.ro/comunicarea-eficienta


Daca doriti sa ne solicitati informatii suplimentare ori sa beneficiati de oferta noastra de training personalizat, va invitam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@lifelong.ro!



Va asteptam cu drag!

Mai multe detalii: http://www.lifelong.ro/noutati

Pret bilet: 2230 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1257

Eveniment postat de organizator

lifelong learning

Adaugat in urma cu 2981 zile, 24 Feb. 2016

Adaugat de LLS

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 22

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .