poze prosperitatea si cheile genelor

Prosperitatea si Cheile Genelor

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 28 Martie 2014 19:00
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Pentru prima data in Romania – un seminar cu Secventa Perlei, ultima secventa de Chei ale Genelor din sistemul lui Richard Rudd, disponibila abia de cateva saptamani in lume !

Cheile Genelor reprezinta un limbaj universal interior al carui scop principal este acela de a ne ajuta sa devenim constienti de cel mai inalt potential al propriei vieti. Ele sunt create pornind de la ideea ca acest potential inalt este asemenea unui cod fixat in ADN-ul din celule, rolul Cheilor Genelor fiind acela de a dezvalui si activa acest cod si de a elibera geniul creativ deplin in lume.

Cheile Genelor constau din 64 de arhetipuri universale care stau la baza tesaturii intregului univers, reprezentand o transmisie de intelepciune vie. Ele sunt absorbite direct in viata fiecaruia printr-un proces de contemplare continua. Pe masura ce contemplam Cheile Genelor, fizic, mental si emotional, frecventa ADN-ului nostru incepe sa creasca. Acest lucru se petrece printr-o schimbare dimensionala a propriei atitudini, pe masura ce acceptam mai profund adevarata noastra natura nelimitata. Cheile Genelor ne permit sa intram intr-o intensa perioada de transformari in viata, rezultatul final fiind o profunda stare de relaxare in fiinta interioara. Acest nou sentiment are un efect benefic, eliberator in ce priveste toate aspectele vietii, de la sanatate la relatii si prosperitate.

Secventa Perlei este a treia si ultima secventa din cadrul Cheilor Genelor. Ea deschide in interiorul nostru un drum care ne permite sa intelegem si sa intrupam adevaratele principii ale filantropiei, secretul prosperitatii reale. Secventa Perlei ne permite sa accesam o frecventa mai inalta de gandire, ce creeaza o eficienta remarcabila in toate aspectele vietii. Ea ne deschide catre o intelegere cu totul noua a ceea ce inseamna cu adevarat prosperitatea, transformand astfel relatiile cu fluxul dinamic al intregii energii (inclusiv banii) in viata noastra.

Seminarul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al Maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate si Chi Nei Tsang (masaj terapeutic abdominal). El este, de asemenea, fondatorul si conducatorul fundatiei ”Chi Kung-ul Iluminarii pentru o trezire globala” (http://www.enlight-qigong.org/) si director educational al scolii de Chi Nei Tsang Art & Essence (http://www.cntschool.com/). Website-ul sau : www.andrewfretwell.com

Data: Vineri 28 martie, orele 19:00 – 22:00
Locatia: Bucuresti - Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING) – sala Ion Mincu 1 (mezanin)
Pret: 70 lei
Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), 0724 275 957 (Andreea Lutic)
email: contact@succesulpersonal.ro, andreea_lutic@yahoo.com

Secventa Perlei este un instrument revolutionar care face o distinctie importanta intre bogatie si prosperitate. Conform ei, bogatia inseamna acumularea de bani dintr-o profunda teama si nesiguranta in ce priveste viata. Gandirea pe care se bazeaza este 'cand voi avea destul, atunci voi putea sa fac ceea ce doresc.' Astfel, bogatia reprezinta un tipar mental care amana bucuria si implinirea in loc sa accepte ceea ce este, aici si acum.

Pe de alta parte, prosperitatea este o curgere care se bazeaza pe legile eterne ale lui 'a oferi' si 'a primi'. A prospera inseamna a oferi continuu si, prin urmare, a primi continuu. Cu cat mai mult oferi, cu atat mai mult primesti. Ceea ce cauta cu adevarat fiintele umane nu este bogatia, ci prosperitatea. In timp ce bogatia provoaca stagnare la toate nivelurile si poate duce in mod direct la boala sau nefericire, prosperitatea este o stare de abandon – este o curgere eterna si o incredere in viata, simtita la un nivel profund. Prosperitatea priveste viata ca pe un camp cuantic intretesut, in care diversele domenii ale vietii nu sunt separate. Daca stam bine pe plan financiar, dar nu avem relatii sanatoase, inseamna ca nu prosperam. Prosperitatea trebuie sa atinga toate aspectele vietii – relatiile, prietenii, parintii, copiii. In secventa Perlei, banii constituie o poarta catre aspecte mai profunde care impedica prosperitatea sa se manifeste in viata noastra.De indata ce ati atins Perla dinauntrul fiintei, veti fi uimiti de cat de simplu devine totul dintr-o data.

Cele 7 principii ale prosperitatii:
1. Prosperitatea duce la simplitate. Bogatia duce la complexitate.
2. Prosperitatea inseamna luciditate. Bogatia inseamna anxietate
3. Prosperitatea curge din Iubire
4. Prosperitatea cuprinde întreaga fiinta. Bogatia implica numai planul material
5. Prosperitatea inseamna filantropie
6. Prosperitatea este relativa
7. Prosperitatea inseamna a cunoaste ce este esential in viata.

Sambata 29 si duminica 30 martie va avea loc cursul „Cheile Genelor – Secventa Venus, deschiderea inimii prin relatii” (unde veti afla despre o alta secventa de Cheile Genelor). Pentru participarea atat la seminarul de vineri cat si la cursul de week-end se ofera o reducere (pret total 450 lei).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 865
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3134 zile, 26 Feb. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 70

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 15 Sep 2022 - 29 Sep 2022
  • Ai ceva de zis?

    .