poze reaprinde pasiunea in viata ta cum sa te bucuri de iubire sex copii si sa ai libertatea de a fi tu insuti

REAPRINDE PASIUNEA IN VIATA TA! Cum sa te bucuri de iubire, sex, copii si sa ai libertatea de a fi tu insuti

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 18 Martie 2011 19:00 - Duminică 20 Martie 2011
Fabrica de Chibrituri, nr. 16

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/0

Multi dintre noi purtam zilnic greutatea constrangerilor de tot felul. Schimbam job-uri, relatii, locuinte; facem credite, uneori copii si ne construim sau ne cumparam case. Mereu apar responsabilitati, asteptari si presiuni noi. Si ajungem sa ne intrebam: oare viata inseamna doar stres, onorarea multiplelor asteptari ale celor din jur si goana dupa statut si acceptare sociala? Unde putem gasi raspunsul la aceasta intrebare? Cum putem sa cream autenticitate in vietile noastre in mijlocul acestui vartej?

PROGRAM

VINERI 18 martie, intre orele 19:00 -21:00 Prezentarea seminarului “Reaprinde Pasiunea in Viata Ta" - 30 ron/15ron pentru elevi, studenti si pensionari (pentru cei ce decid sa participe la programul din weekend, aceasta suma va fi dedusa din taxa de participare)

SAMBATA si DUMINICA 19 - 20 martie, intre orele 9:00 – 18:30 SEMINAR “Reaprinde Pasiunea in Viata Ta - Cum sa te bucuri de iubire, sex, copii si sa ai libertatea de a fi tu insuti"- 450 ron (pentru elevi, studenti si pensionari taxa este 200 ron)

Locuri limitate! Participarea la seminar se face numai pe baza de inscriere prealabila!

Pentru detalii si inscrieri:
Telefon: 0721.269590 (Claudia Damoc)
Email: claudia@seedsforhappiness.ro
www.seedsforhappiness.ro

.....................................................
Multi dintre noi purtam zilnic greutatea constrangerilor de tot felul. Schimbam job-uri, relatii, locuinte; facem credite, uneori copii si ne construim sau ne cumparam case. Mereu apar responsabilitati, asteptari si presiuni noi. Si ajungem sa ne intrebam: oare viata inseamna doar stres, onorarea multiplelor asteptari ale celor din jur si goana dupa statut si acceptare sociala?

Unde putem gasi raspunsul la aceasta intrebare? Cum putem sa cream autenticitate in vietile noastre in mijlocul acestui vartej?

Raspunsurile la aceste intrebari si la multe altele (pe care poate v-a fost teama sa vi le puneti sau la care nu ati gasit inca raspuns) vi se vor revela pe parcursul acestor doua zile.

Seminarul sustinut de Regina Sara Ryan se adreseaza in egala masura femeilor si barbatilor, de orice varsta, care vor sa-si asume riscul de a se cunoaste mai bine si a descoperi noi posibilitati de a-si imbunatati viata si relatiile cu cei din jur. In acest weekend, vom crea impreuna un spatiu de serenitate si inspiratie, pe masura ce ne permitem sa clarificam care sunt pasii pe care-i vom urma pentru a reaprinde pasiunea in viata noastra. Vom explora, singuri si impreuna unii cu altii, ce semnificatie are si cum putem implini dorul nostru pentru unitate (minte, corp si spirit). Vom descoperi in acest weekend, drumul catre adevaratul nostru sine, prin: meditatie, scris, conversatii ghidate, arta si muzica.

Prezenta si experienta Reginei Sara Ryan si angajamentul profund pe care il are fata de oameni, ne vor conduce intr-o calatorie spre noi insine, catre puterea, pasiunea noastra si dorurile lasate uitarii. Prin lucru interactiv, cu onestitate si claritate si calcand pe drumuri fierbinti, vom regasi abundenta si frumusetea inerenta vietii noastre si modurile de expresie personale catre lumea exterioara. Vom invita transformarea in fiinta noastra prin intrebari cheie si raspunsuri provocatoare pentru modurile obisnuite de viata.

“Indiferent de circumstantele in care ne aflam, sinele nostru autentic poate sa iasa la suprafata, uneori chiar in cele mai dificile momente. Atunci cand suntem pregatiti sa ne regandim vietile de pe o baza lipsita de frica, catre o existenta plina de iubire compasionanta, putem spune ca am reusit sa devenim noi insine. Cred ca o intentie autentica pentru o viata dincolo de frica si traita in folosul celorlalti, este cel mai bun lucru pe care-l putem face pentru noi insine, iar universul ne va auzi si ne va sustine catre realizarea ei.” Regina Sara Ryan

.....................................................

REGINA SARA RYAN este scriitoare, editor si leader de seminarii in SUA, Canada si Europa. Munca ei este apreciata prin faptul ca aduce in prim plan, in toate conferintele pe care le sustine, importanta rolului pe care-l joaca femeile in trezirea spirituala a umanitatii. Are un respect profund pentru practicile spirituale ce releva frumusetea, compasiunea, devotamentul, iubirea, gratitudinea, linistea si invatatura autentica. Dupa ce a parasit manastirea catolica unde a fost calugarita pentru mai multi ani, a inceput sa caute adevarul si in alte traditii religioase. In 1984 isi intalneste maestrul spiritual, pe invatatorul Baul Lee Lozowick si de atunci isi urmeaza cu devotiune calea, prin care aduce contemplatia in viata de zi cu zi. In prezent locuieste cu sotul sau in Arizona, USA.

Regina conduce seminarii si retreat-uri pe teme de aprofundare a traditiilor spirituale, sanatate holistica, relatii de cuplu si autocunoastere si este autoare a numeroase carti, printre care: “Breastfeeding: "Your Priceless Gift to Your Baby and Yourself”, “We Like to Move: Exercise is Fun”, "Wellness Workbook" (coautoare John W. Travis), "Simply Well, Choices for Healthy Life", "The Woman Awake: Feminine Wisdom for Spiritual Life" (povestea a 24 de femei remarcabile ce si-au dedicat viata trezirii spirituale) si "Praying Dangerously: Radical Reliance on God".

Inspirata de prima ei vizita in Romania (martie 2009), cand a sustinut un seminar la Bucuresti si a vizitat cateva manastiri din Moldova, Regina a publicat cartea "Igniting the Inner Life", in care vorbeste despre ce inseamna sa ai curajul de a porni in pelerinaj catre tine insuti si cum poti sa te deschizi cu adevarat catre iubire, cunoastere, autoapreciere si iertare.

Pentru a afla mai multe despre Regina, puteti accesa site-ul ei personal: www.reginasararyan.com

Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/newsletter/eveniment_regina_martie2011.html

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1097

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 4768 zile, 10 Mar. 2011

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .