poze roata medicinei medicina traditionala incasa

Roata medicinei-medicina traditionala incasa

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 26 Septembrie 2014 - Luni 29 Septembrie 2014

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/20

Un eveniment celor care isi doresc vindecarea pe toate planurile, fizic, mental, sufletesc, precum si pentru psihoterapeuti sau reprezentanti ai medicinei alternative


Învață de-a lungul a 4 module a cate 4 zile intensive, care se desfășoară de-a lungul unui an, cum să îți asculți intuiția, cum să eliberezi rând pe rând temerile şi să le transformi în adevărata ta putere, depășindu-ți astfel limitele! Dobândeşte o putere extraordinară de a înțelege realitatea şi viața, care te aduce într-o stare de echilibru stabil, locul ideal de unde iei cele mai bune decizii, iar viața ta incepe să semene tot mai mult cu cea pe care ți-o doreşti! Încă după terminarea primului modul vei dobândi aptitudinile de a lucra cu clienții tăi!


Roata Medicinei te invită la o călătorie inițiatică de recuperare a puterii personale. Este o călătorie in conștiință, care se face in 4 pași (module), un al cincilea fiind opțional. Urmăm tradiția șamanică incașă, așa cum ne-a făcut-o disponibilă, ph.D Alberto Villoldo, psiholog și antropolog american. Fiecare direcție, modul, are specific o anumită energie arhetipală, aduce in atenția participanților un alt aspect al vieții.

EU – SUD – Șarpe

Primul modul este cel în care atenția noastra este complet îndreptată către noi înșine, alegând 3 teme majore, lucrurile care definesc actual viața noastră și pe care am dori să le schimbăm. Învățăm să le transformăm în puterea și darul nostru pentru lume.

TOȚI – VEST – Jaguar

La cel de-al doilea modul, învățăm să privim în jur și să înțelegem că povestea noastră nu este doar a noastră, ci este povestea familiei noastre, a prietenilor noștri, a poporului în care ne-am născut, a tuturor oamenilor! Lucrăm cu umbra din noi pe care începem să o integrăm, cu străbunii, cu viețile anterioare, cu triunghiul victimă-agresor-salvator și învățăm să le privim obiectiv, luându-ne de acolo beneficiile, darul, lumina.

MITURI, FILOSOFII – NORD – Colibri

Cel de-al treilea modul ne face să înțelegem că suntem conținuți în energiile arhetipale încapsulate în miturile și legendele întregii omeniri, în filosofiile umanității. Vedem cum acestea ne influențează viața chiar acum. Vedem și înțelegem că suntem cu mult mai mult decât rolurile pe care le-am adoptat, suntem dincolo de măștile pe care le purtam sau etichetele pe care ne-am trezit că le-am adoptat. Ne conectăm cu esența noastră divină și o ancorăm in viața noastră de zi cu zi.

UNIVERS – EST – Vultur

Pășind în al patrulea modul, suntem pregătiți să ieșim din toate dramele în care am fost prezenți constient sau inconștient, ne eliberăm și ne transformăm, lăsându-ne să curgem odată cu energia cosmică, cea care a creat Universul. Devenim Creatorii propiei noastre vieți. Suntem energie ușoară și plină de grație. Este placa turnantă a lucrului făcut în toate celelalte trei module, locul unde toată energia stagnantă pe care am dizlocat-o, se evaporă, lăsându-ne limpezi precum cristalul.

UNU – Centru (opțional)

Al cincilea pas ne aduce înapoi la UNU, vindecați și iluminați. Învățăm să lucrăm împreună, ca o adevarată comunitate organica, ce se întreține si se susține singură, ca un organism viu, plin de vitalitate, viguros.


Mai multe detalii: http://www.roatamedicinei.ro/content/roata-medicinei-sud-bucuresti-26-29-sept-2014

Pret bilet: 1100 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 640
Cuvinte cheie: Bucuresti

Eveniment postat de organizator

shanti cristina miculete

Adaugat in urma cu 3488 zile, 10 Sep. 2014

Adaugat de Shanti12937

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 8

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .