poze romanian pr week 2010

Romanian PR Week 2010

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 5 Octombrie 2010 10:00 - Joi 7 Octombrie 2010
Palatul Parlamentului

Categorii: Conferinte si Seminarii

In perioada 5-7 Octombrie se va desfasura la Palatul Parlamentului cea de-a opta editie Romanian PR Week. Evenimentul reuneste Congresul International PR Week, PR Award Gala Night si un training tematic de o zi.

Actuala editie propune un mesaj simplu sustinut de voci care au un cuvant de spus in comunicarea de afaceri: Strategia si evaluarea sunt motoarele performantei. Pentru a fi credibile si eficiente, programele de comunicare trebuie nascute din strategiile de afaceri. Masura performantei este data de evaluare. Gandite in afara strategiilor de afaceri, nereflectate in practici si actiuni constante, nesupuse testului evaluarii, programele de comunicare se dovedesc lipsite de credibilitate si de efecte pe termen lung.

5 invitati internationali, 5 manageri si 14 practicieni romani de Relatii Publice vor participa la dezbaterile Romanian PR Week. Lucrarile congresului vor beneficia si de expertiza unor profesionisti internationali de top precum: Peter Debreceny (SUA), Chaiman US Institute for Public Relations; Nick Andrews (Belgia), Vice-Presedinte Fleishman-Hillard Bruxelles; Dr. Karsten Ehms (Germania), Corporate Technology Siemens AG; Tony Meehan (Marea Britanie), Presedintele TMA Communications si fost director al competitiei internationale IPRA Golden World Award si Thomas Achelis (Germania), Presedintele Forum for International Communications.

Teme inedite precum Managementul reputatiei online, Management si comunicare in afaceri, Evaluarea in PR: repere, tendinte si provocari, antropologie digitala, Predinctii privind impactul retelelor sociale asupra practicii de relatii publice, Instrumente de evaluare in comunicarea interna, Cei mai importati indicatori in social media si masurarea acestora, Evaluarea impactului activitatii de PR intr-un program de CSR etc sunt abordate in cadrul congresului PR Week de nume sonore ale PR-ului autohton si international.

Evenimentul festiv PR Award Gala Night va avea loc in seara zilei de 6 Octombrie. La cea de-a opta editie a competitiei Romanian PR Award au fost inscrise 110 proiecte in cadrul celor 9 categorii de concurs.

Romanian PR Week se incheie in data de 7 octombrie cu training-ul tematic "Strategic Planning of PR Campaigns", sustinut de Thomas Achelis, presedintele Forum for International Communications.

Mai multe detalii: http://www.praward.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 685
iulia kacser

Adaugat in urma cu 4940 zile, 19 Sep. 2010

Adaugat de iulia.kacser

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5002

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .