poze rommedica 2016

ROMMEDICA 2016

Bucuresti , Bucuresti. Joi 14 Aprilie 2016 - Sâmbătă 16 Aprilie 2016

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vă invităm la Rommedica – Târgul internaţional de medicină şi farmacie, care va avea loc în perioada 14 - 16 aprilie 2016, în cadrul Centrului Expoziţional Romexpo.

Veţi avea ocazia de a întâlni alţi specialişti din domeniul medical şi farmaceutic, târgul fiind o sursă esenţială de informare pentru reprezentanţii sistemului de sănătate din mediul public şi din cel privat, venind în întâmpinarea cadrelor specializate cu o bogată ofertă de tehnologie şi aparatură destinată facilitării şi îmbunătăţirii actului medical.

În plus, veţi putea participa la conferinţele, seminariile şi demonstraţiile organizate de Romexpo şi partenerii acestui târg.

Ediţia din 2016 ROMMEDICA se va desfăşura în aceeaşi perioadă cu ediţia de primăvară DENTA – Expoziţie internaţională de produse şi echipamente pentru medicină şi tehnică dentară, iar tematica târgului internaţional de medicină şi farmacie a fost actualizată şi extinsă pentru a veni în întâmpinarea cerinţelor expozanţilor. Astfel, Romexpo va organiza două noi saloane cu tematica complementară: ROMOPTIK – Salon de optică medicală şi oftalmologie şi BEAUTIFY – Salon de chirurgie estetică.

ROMOPTIK este un salon de nişă care focalizează atenţia vizitatorilor specialişti către produse şi noutăţi din domeniul industriei de profil, aducând împreună producătorii din domeniu, clinici şi spitale, distribuitori de produse, furnizori de servicii, medici, asistente şi toţi ceilalţi factori implicaţi.

Grupurile ţintă de expozanţi pentru Salonul de Optică Medicală şi Oftalmologie:

- Producători
- Importatori
- Distribuitori
- Clinici de specialitate

BEAUTIFY este un eveniment de nişă, care va concentra specialiştii din domeniul chirurgiei plastice, estetice şi reparatorii, dat fiind faptul că interesul pentru terapiile de înfrumuseţare este în creştere, mai ales pentru cele cu efect de întinerire.

Manifestarea expoziţională se adresează producătorilor/distribuitorilor de consumabile specifice chirurgiei plastice & reparatorii, producătorilor/distribuitorilor de consumabile medicale generale, agenţii de turism medical, distribuitorilor de aparatură/produse cosmetice specifice pentru înfrumuseţare/întinerire, importatorilor de mobilier specific pentru dotarea clinicilor de înfrumuseţare, clinici şi cabinete de chirurgie estetică plastică şi reparatorie.

În plus, veţi putea participa la conferinţele şi seminariile cu puncte EMC, demonstraţiile şi lansările de carte medicală organizate de Romexpo şi partenerii acestui târg.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 719
miriam miriam

Adaugat in urma cu 1313 zile, 11 Mar. 2016

Adaugat de Valpro

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3593

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii

Teatru pentru copii

Bucuresti, Bucuresti. 20 Oct 2019 - 20 Oct 2019
concert de colinde fuego la bucuresti

Concert de colinde Fuego la Bucuresti

Bucuresti, Bucuresti. Duminică 3 Noiembrie 2019
cum influen eaza modul in care ai fost crescut rela iile tale

Cum influențează modul în care ai fost crescut relațiile tale

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 4 Decembrie 2019
concert annihilator

Concert Annihilator

Bucuresti, Bucuresti. Marţi 19 Noiembrie 2019
  • Ai ceva de zis?

    .