poze sales masters bucuresti
poze sales masters bucuresti

Sales Masters Bucuresti

Bucuresti , Bucuresti. Miercuri 4 Noiembrie 2015 09:00 - Miercuri 4 Noiembrie 2015
Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 100/100

Vânzările prin telefon – succesul din UK preluat și în București

Sales Master va avea loc în 4 Noiembrie în București, la Hotel Athenee Palace Hilton***** și va aduce în atenția participanților calea spre succes a vânzărilor prin telefon. Sales Master este evenimentul dedicat oamenilor din departamentele de vânzări si marketing, avocaţilor, agenţilor de vânzări, negociatorilor, account managerilor, profesioniștilor din zona de sales şi dezvoltare care doresc să îşi îmbunătățească aptitudinile de vânzări.

Sales Master, evenimentul dedicat vânzărilor va avea ca temă în acest an ”The Perfect Sales Call”, susținut de Tony Morris (UK) supranumit The Sales Doctor de către presa britanică. Tony Morris va susţine Masterclass-ul “The Perfect Sales Call”, astfel încât întreaga zi a materclass-ului va fi rezervată exercițiilor practice, studiilor de caz si tips & tricks legate de procesul de vânzare, iar focusul va fi pus pe partea conversațiilor telefonice și a tehnicilor care au succes în cazul vânzărilor prin telefon.
Conform digi24.ro, în București sunt 1800 centre care efectuează afaceri la telefon, aproape jumătate din numărul total din întreaga țară. Astfel, în România se fac peste 200 de milioane de euro din apeluri telefonice.

Participanții la evenimentul organizat de Libero Events vor avea parte de o zi întreagă dedicată exercițiilor practice, studiilor de caz, cu detalii de la modalitatea în care se structurează bazele de date până la telefonul de vânzare perfect. În cadrul masterclass-ului, accentul va fi pus și pe cuvintele care este necesar să fie folosite la un apel telefonic și pe tehnicile care trebuie aplicate, în vederea creșterii procentajului vânzărilor și depășirii targetelor.

Tony Morris, specialistul în vânzări din UK, supranumit The Sales Doctor de către presa britanică, are o experiență de aproape două decenii în domeniul vânzărilor și marketingului. Tony Morris a ales din 2006 calea antreprenoriatului, unde, împreună cu partenerul său de afaceri a pus bazele companiei Sales Doctor. De-a lungul timpului, Tony Morris a instruit şi a fost coach pentru peste 3000 de specialişti în vânzări, manageri de vânzări şi directori, iar acum călătoreşte în întreaga lume pentru a pregăti specialişti în sales.
Mai multe informații despre speaker, masterclass şi înscrieri pot fi obținute accesând site-ul evenimentului www.salesmasters.ro. În cadrul evenimentului, participanții vor primi cadou cartea lui Tony Morris: "The perfect Sales Call".


Despre Libero Events
Libero Events este agenţia de evenimente şi PR, B2B şi B2C, sub semnătura căreia au loc conferinţe şi workshop-uri: The Woman, HR Summit, TeCOMM, MarkDay, Architecture, Software Architecture Day, Digital Travel Forum, Cluj Sales Conference, Signal Connect, dar şi târguri: Touristica.
Evenimentele marca Libero Events au la bază profesionalismul şi încrederea în clienţi ce devin parteneri şi în parteneri ce devin prieteni în domenii precum: business feminin, resurse umane, e-commerce, marketing, arhitectură, software, sales şi antreprenoriat

Mai multe detalii: http://www.salesmasters.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 866

Eveniment postat de organizator

nicoleta durlea

Adaugat in urma cu 3110 zile, 14 Oct. 2015

Adaugat de Nicoleta14435

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .