poze sarbatoarea 5 licee 5 muzee

Sarbatoarea 5 licee - 5 muzee

Bucuresti , Bucuresti. Joi 5 Iunie 2014 16:00 - Joi 5 Iunie 2014
Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 150/250

O noua grupa de 250 de elevi a fost la muzee. Haideti sa ii cunoastem astazi pe castigatori!

Invitatie “5 licee – 5 muzee”
O noua grupa de 250 de elevi a fost la muzee


Joi, 5 iunie 2014, ora 16:00, la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti”, vom afla premiantii editiei 7 a proiectului “5 licee - 5 muzee”, program educational dedicat elevilor de liceu, prin care se doreste incurajarea participarii tinerilor la manifestari culturale. In perioada februarie – mai 2014, elevii din 5 licee din Capitala au beneficiat de vizite gratuite la cateva muzee din Bucuresti, fiind provocati la un concurs online de cultura generala.

ECDL ROMANIA impreuna cu partenerii sai, Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Primaria Municipiului Bucuresti, va invita la evenimentul final al acestei editii “5 licee - 5 muzee”. Ne vom intalni si vom sarbatori cu toti participantii - elevi si profesori, reprezentanti ai muzeelor si partenerii organizatori ai proiectului, in aer liber, inconjurati de atmosfera deosebita a Muzeului Satului.

La editia a 7-a „5 licee – 5 muzee” au fost implicati 250 de elevi din 5 licee din Bucuresti: 4 noi licee – Colegiul National „Matei Basarab”, Colegiul Tehnic „Anghel Saligny”, Liceul Tehnologic „Dimitrie Gusti”, Liceul Teoretic „Alexandru Vlahuta” si castigatorul primei editii a proiectului din 2008 – Scoala Superioara Comerciala „Nicolae Kretzulescu”.

Cele 5 muzee, care i-au primit pe elevi si profesori si, care i-au provocat pe liceeni la concursul online de cultura generala pe teme specifice propuse pentru ei, sunt: Muzeul de Arta Veche Apuseana “ Ing. Dumitru Furnica - Minovici “, Muzeul Municipiului Bucuresti, Muzeul National de Istorie Naturala “Grigore Antipa”, Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” si Muzeul Militar National "Regele Ferdinand I".
Pe langa concursul online de cultura generala, elevii au fost antrenati si intr-o competitie video (5 motive in 5 minute) prin care fiecare liceu a realizat un material video de prezentare si promovare a cate unui muzeu vizitat.

Joi, 5 iunie 2014, vom afla care au fost cei mai buni dintre ei in compania copiilor de la Clubul Copiilor Sector 5 care ne-au pregatit surprize artistice. Va asteptam cu mult interes incepand cu ora 16:00, la Muzeul National al Satului “Dimitrie Gusti” (Şos. Kiseleff nr. 28-30, sector 1, Bucuresti) pentru a-i cunoaste pe castigatori.

Pentru detalii suplimentare, va rugam contactati:
Elena Chiru, Manager de Proiect
Irinuca Vaduva, Marketing si Comunicare
Tel.: 0213169922
E-mail: elena.chiru@ecdl.ro
irinuca.vaduva@ecdl.ro
Web: www.ecdl.ro

Mai multe detalii: http://ecdl.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 793

Eveniment postat de organizator

ecdl romania

Adaugat in urma cu 3585 zile, 05 Iun. 2014

Adaugat de ecdlromania

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 7

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .