poze schimbari constiente in cariera

Schimbari constiente in cariera

Bucuresti , Bucuresti. Marţi 25 Ianuarie 2022 18:30 - Marţi 25 Ianuarie 2022
online

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 1/100

Schimbare conștientă în carieră

Modul în care ne pretrecem zilele, este modul în care ne trăim viața” (Annie Dillard). Am ajuns să ne petrecem cea mai mare parte din zi la muncă și putem spune că aceasta are un impact major în ansamblul vieții noastre. Pentru mulți dintre noi, ultimul an și jumătate a fost o perioadă foarte intensă în care ne-am pus întrebări legate de calitatea zilelor/orelor petrecute la muncă, ne-am întrebat “de ce ?” și “pentru ce ?” muncim și “ce contează ?” cu adevărat pentru noi.
Scopul ne-a fost adus în prim plan în mintea noastră. Atunci când suntem conștienți de scopul nostru, putem să facem alegeri care sunt în linie cu valorile, deprinderile, talentul și contribuția noastră.
Dacă îți dorești să afli ce anume presupune o schimbare conștientă în carieră, atunci te așteptăm alături de noi pe data de 27.10.2021, de la ora 18:30 la webinarul gratuit: “Schimbări conștiente în carieră”.
Împreună cu Dana Haapaniemi vei descoperi cum schimbările conștiente în carieră presupun înțelegerea în profunzime a propriei noastre persoane și a influențelor din jur care au un impact asupra carierei noastre, dar și acțiune. În felul acesta putem integra coerent în acest context cine suntem, ce facem, ce ne motivează, de ce muncim și contribuția pe care o aducem.
Companiile sunt în continuă schimbare pentru a se adapta cerințelor pieței, iar mediul de muncă devine tot mai puțin predictibil astfel că începem să ne schimbăm modul în care gândim munca. Într-un studiu recent derulat de compania de consultanță McKinsey, 40% dintre respondenți declară că iau în calcul posibilitatea de a-și schimba locul de muncă în următoarele 3-6 luni, în timp ce 64% dintre respondenți ar pleca fără a avea neapărat perspectiva unui job.
38% dintre angajatori consideră că plecările angajaților sunt cauzate de motive financiare, dar peste 50% dintre angajați declară că doresc să plece pentru că nu se simt apreciați de management sau simt că nu apartin sau nu își găsesc locul în companie.
Schimbările noastre în carieră sunt, adesea, greu de făcut. Uneori ne lipsește un proces bun pentru a le face, alteori avem nevoie de abilități sau cunoștințe diferite sau poate lipsa de încredere în ceea ce ne dorim (sau chiar în noi înșine), e ceea ce ne reține în a face o schimbare.

Mai multe detalii: https://www.lunif.com/curs/schimbari-constiente-in-cariera-172/473

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 261
mihaela

Adaugat in urma cu 802 zile, 17 Ian. 2022

Adaugat de MihaelaGo

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 216

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .