poze seara de carte generozitatea prin ancora cartilor
poze seara de carte generozitatea prin ancora cartilor poze seara de carte generozitatea prin ancora cartilor poze seara de carte generozitatea prin ancora cartilor

Seara de carte - Generozitatea prin ancora cartilor

Bucuresti , Bucuresti. Joi 15 Decembrie 2011 19:00 - Joi 15 Decembrie 2011
Centrul Seeds for Happiness, Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 5/25

"Seara de carte" este o intalnire cu oameni preocupati de cunoastere, care creeaza oportunitati pentru interacțiuni sincere. Suntem in luna decembrie, si spiritul sarbatorilor se simte in aer iar noi in seara aceasta vom vorbi despre generozitate, vanitatea darniciei .

Description

Seara de carte
Joi, 15 decembrie 2011, 19:00 - 21:30


"Seara de carte" este o intalnire cu oameni preocupati de cunoastere, care creeaza oportunitati pentru interacțiuni sincere.

"Seara de carte" se organizeaza periodic la Centrul Seeds for Happiness in principal pentru a discuta despre carti, dar mai ales pentru a ne cunoaste si a impartasi cunoastere, experiente, emotii.



Suntem in luna decembrie, si spiritul sarbatorilor se simte in aer iar noi in seara aceasta vom vorbi despre generozitate, vanitatea darniciei . Daruirea atrage dupa sine primirea, la fel cum primirea atrage dupa sine daruirea. Oare primirea este diferita de daruire, caci daruirea si primirea sunt cele doua fete ale aceleiasi monede?, fluxul energiei universale. Oare daca vom bloca acest flux (in orice directie), nu credeti ca vom face altceva decat sa ne opunem inteligentei naturii si cursului firesc al lucrurilor ?

"Orice samanta contine in ea promisiunea a o suta de paduri. Pentru aceasta trebuie ca ea sa nu fie insa depozitata intr-un sac. Este necesar ca inteligenta ei sa fie daruita solului fertil. Prin acest act de daruire, energia ei invizibila incepe sa curga catre manifestarea in planul material. Cu cat veti darui mai mult, cu atat veti primi mai mult, caci bogatia Universului va continua sa circule astfel prin viata ta. De fapt, tot ceea ce este cu adevarat valoros in viata nu face altceva decat sa se multiplice continuu atunci cand este daruit. Daca ceva nu se multiplica prin daruire, atunci nu merita sa fie daruit, nici primit. Daca simtiti ca ati pierdut ceva prin actul daruirii, atunci darul nu a fost sincer, si deci nu va provoca o crestere. Daca daruiti ceva impotriva dorintei tale reale, actul tau va fi golit de energie.
Altfel spus, intentia care se ascunde in spatele daruirii si primirii are o importanta vitala. Intentia ar trebui sa fie intotdeauna aceea de a da nastere la fericire, deopotriva pentru cel care daruieste si pentru cel care primeste, caci fericirea este sursa vietii, si de aceea ea genereaza crestere. Ceea ce se intoarce inapoi este direct proportional cu intentia neconditionata de a darui din inima. De aceea actul daruirii trebuie sa fie plin de bucurie, iar starea ta mentala ar trebui sa fie una de continua fericire odata cu fiecare act de daruire. In acest fel, energia care sta la baza daruirii se va amplifica de un numar mare de ori. " ~ Deepak Chopra


Tu ce crezi despre actul generozitati? Oare ce se va intampla cand cat mai multi oameni se vor deschide actului daruririi si vor cunoaste cu sinceritate aceasta bucurie ce le traverseaza inima cand ofera neconditionat? In sens invers, cand vor cunoaste actul sincer de a primi cu o inima la fel de deschisa?

Ne-am bucura sa aduci o carte preferata in care ai gasit sprijin si inspiratie pentru a discuta pe tema intalnirii, anume generozitatea. Poate un fragment, poate cateva pagini de citit, orice este relevant pentru subiectul intalnirii. Fi generos cu tine, si ofera-ti cadou aceasta seara de carte alaturi de noi, vino cu inima deschisa si hai sa ne apropriem impreuna de actul autentic de a daruri, sustinuti de cartile care ne ajuta in aceasta intentie.

In cadrul acestei ultime intalniri din an prin generozitea partenerilor: Editura Herald, Editura Curtea Veche si Editura Cartile Elena Francis vom avea multe multe carti premiu sub brad. Trebuie doar sa fi prezent ! Alte surprize te asteapta.


Nu rata concursul nostru online unde mai poti castiga o carte :) Citeste aici detalii : http://www.facebook.com/notes/seara-de-carte/concurs-seara-de-carte-viii-generozitatea/259086864145455

Viziteaza si site-ul nostru : http://www.seara-de-carte.com/ si ramai la curent cu noutatile pe pagina de FB :http://www.facebook.com/SearaDeCarte

Va rugam sa trimiteti confirmarea de participare pe coordonatele de contact de mai jos.

Contact : E-mail: doroican.vlad@gmail.com; telefon: 0735 565 140.

Intrarea este libera, insa va recomandam sa faceti donatii in vederea sustinerea activitatii Centrului, care sunt intotdeauna apreciate si binevenite.

Mai multe detalii: http://www.seara-de-carte.com/news/o-noua-intalnire-seara-de-carte-generozitatea-joi-15-decembrie-ora-19-00-/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1048

Eveniment postat de organizator

doroican vlad

Adaugat in urma cu 4516 zile, 14 Dec. 2011

Adaugat de Renaissance_Vlad

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 24

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
metalhead meeting 2024 bucure ti

Metalhead Meeting 2024 București

Bucuresti, Bucuresti. 17 Iul 2024 - 20 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .