poze secventa venus deschiderea inimii prin relatii

Secventa Venus - Deschiderea inimii prin relatii

Bucuresti , Bucuresti. Sâmbătă 29 Martie 2014 10:00 - Duminică 30 Martie 2014
Hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara 54

Categorii: Conferinte si Seminarii

Ce arhetipuri iti influenteaza tiparele emotionale si relationale?

Sistemul Gene Keys (Cheile Genelor) creat de Richard Rudd (http://www.genekeys.com/), bazat pe cartea cu acelasi nume, este o metoda fascinanta care ne permite sa ne descoperim adevaratul potential si sa ne traim viata conform celor mai profunde aspiratii ale noastre. Conform acestui sistem, exista 64 de chei ale genelor si fiecare cheie are trei aspecte - Umbra, ce reprezinta blocajele noastre, Darul pe care-l oferim lumii odata ce am constientizat și depasit blocajele, respectiv Siddhi sau Potentialul nostru cel mai inalt. La curs va fi prezentata o secventa de chei ale genelor, calculata in funcție de data nasterii: secventa Venus, asociata cu viata emotionala si tiparele relationale.

Cursul va fi sustinut de Andrew Fretwell, instructor senior in sistemul Universal Tao al maestrului Mantak Chia. Andrew are peste 25 de ani de experienta, in Europa si Asia, ca profesor de alchimie interna taoista, chi kung pentru sanatate si vitalitate, tai chi si masaj terapeutic abdominal Chi Nei Tsang (http://andrewfretwell.com/). In acest moment el este singurul care preda cursul despre secventa Venus in Europa.

Secventa Venus reprezinta o serie de arhetipuri care ne guverneaza tiparele emotionale individuale si din cadrul relatiilor. Cu ajutorul lor, vom parcurge o calatorie interioara de descoperire si vindecare a ranilor emotionale mostenite prin ADN sau dobandite in cursul vietii, pentru a ne intelege si a ne transforma emotiile in profunzime. Observand tiparele de frecventa joasa („umbrele”), mai ales prin modul in care se manifesta in relatiile noastre, incepem sa le preschimbam in tipare de frecventa ridicata – in darurile pe care le avem de oferit lumii. Renuntam la mentalitatea de victima si invatam sa fim pe deplin responsabili de viata si de relatiile noastre.

Secventa are capacitatea transformatoare de a debloca ‚chimia’ din cadrul relatiilor, pentru a ajunge la o stare mai inalta de constienta, atat pentru noi insine cat si in relatiile noastre. Rezultatul final al secventei Venus este capacitatea de a ne pastra inima deschisa in orice moment, indiferent de imprejurari.

Important: Inainte de a participa la curs, vizitati http://www.venus-sq.com/ pentru a va crea profilul gratuit (in functie de ziua, ora si locul nasterii), tipariti-l si aduceti-l cu dvs., intrucat il veti folosi. Cursul va avea o importanta parte practica si interactiva; fiecare participant va avea ocazia sa-si descopere arhetipurile emotionale individuale si in cadrul relatiilor, prin expunerea teoretica, meditatii si discutii cu ceilalti participanti.

La curs vom face si exercitii de qigong si scurte meditatii.

Data: Sambata 29 martie si duminica 30 martie, orele 10.00 - 18:00
Locatia: BUCURESTI - hotelul Capital Plaza, bd. Iancu de Hunedoara nr. 54 (intre Calea Dorobanti si Piata Victoriei, langa sediul central ING) - sala Mihail Kogalniceanu (mezanin)
Cost: 400 lei
Inscrieri: 0724 560 810 (Marius Stan), contact@succesulpersonal.ro
0724 275 957 (Andreea Lutic), andreea_lutic@yahoo.com

Vineri 28 martie va avea loc seminarul „Prosperitatea si Cheile Genelor” (unde veti afla despe o alta secventa de Cheile Genelor). Pentru participarea atat la seminarul de vineri cat si la cursul de week-end se ofera o reducere (pret total 450 lei).

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1086
andreea lutic

Adaugat in urma cu 3708 zile, 24 Feb. 2014

Adaugat de Rosemarie

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 72

Alte Evenimente din Bucuresti
teatru pentru copii la restaurant dines

Teatru pentru copii la Restaurant Dines

Bucuresti, Bucuresti. 21 Apr 2024 - 21 Apr 2024
weekend live la dines in parcul carol

Weekend Live la Dines in Parcul Carol!

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
live music afternoon

Live Music Afternoon!

Bucuresti, Bucuresti. 20 Apr 2024 - 21 Apr 2024
italian lounge nights

Italian Lounge Nights

Bucuresti, Bucuresti. 19 Apr 2024 - 21 Apr 2024
  • Ai ceva de zis?

    .