poze seminarii train your brain
poze seminarii train your brain

Seminarii TRAIN YOUR BRAIN

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 20 Februarie 2015 10:00 - Vineri 20 Februarie 2015
Calea Victoriei, Nr. 56

Categorii: Conferinte si Seminarii

Ca in fiecare zi de vineri, si saptamana aceasta, pe 20 februarie 2015, echipa TRAIN YOUR BRAIN aduce in fata publicului o noua tema din domeniul business-ului. Training-ul “Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor” va avea loc intre orele 10:00-17:00, la Grand Hotel Continental Bucuresti, din Calea Victoriei nr. 56, si ii va avea ca speakeri pe: Adriana Mihaela Popus - Managing Partner BursaHR, Loreda Dragomir Theodorescu - Country Manager Romania & Bulgaria KIENBAUM, Valentin Hanga - Senior Trainer, Cosmin Cernat - Lector univ. dr. Academia de Politie A.I.Cuza, Director directia juridica M.A.D.R. si Cosmin Serbanescu - Presedinte al Institutului de Control Intern.

Sustinut pentru a patra oara in cadrul programului TRAIN YOUR BRAIN, ca urmare a succesului inregistrat cu fiecare editie si a solicitarilor venite din partea companiilor participante, trainingul “Evaluarea, motivarea, fidelizarea si procedurile de lucru ale angajatilor” prezinta o abordare complexa si multifatetata a dinamicii din cadrul companiilor.

Perspectivele prezentate de specialisti din domenii diferite de activitate, cat si temele de discutie, care variaza de la “factori demotivatori pentru angajati”, “clauzele specifice contractului individual de munca”, “mobilitatea fortei de munca in cadrul Uniunii Europene” sau “risc si control in activitatea de HR”, fac din training-ul de vinerea aceasta un prilej de informare, actualizare si restructurare a politicii de angajare pentru reprezentanti atat ai companiilor mici si mijlocii, cat si pentru cei din marile multinationale.

Fiecare companie participanta va primi din partea Train Your Brain, un abonament gratuit pe un an la revista Forbes.

Taxa de participare : 450 lei + TVA
Reduceri acordate:
10% pentru una – patru persoane, inscriere si plata pana in data de 17 febr 2015
15% pentru patru sau mai multe persoane, inscriere si plata pana in data de 17 febr 2015

Pentru agenda detaliata accesati www.trainyourbrain.ro iar pentru inscriere completati formularul de pe www.trainyourbrain.ro sau scrieti la office@trainyourbrain.ro / 0726 824 784

Urmatoarele seminarii TRAIN YOUR BRAIN:

Training Leadership Situational
27 februarie 2015, Grand Hotel Continental, Bucuresti

Training Comunicare Organizationala
6 martie 2015, Grand Hotel Continental, Bucuresti

- // -

Train Your Brain a fost lansat in 2012 si a organizat, de-a lungul timpului, seminarii si traininguri la care au participat persoane din peste 300 de companii din Bucuresti si din marile orase ale tarii, abordand peste 100 de teme de actualitate din domeniul business-ului si al dezvoltarii personale. Evenimentele Train Your Brain au o frecventa saptamanala si au adus in fata publicului unele dintre cele mai apreciate personalitati din Romania si din strainatate.

Pret bilet: 450 Lei

Comenteaza pe Facebook
streetwisepr

Adaugat in urma cu 1925 zile, 17 Feb. 2015

Adaugat de StreetwisePR

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 65

Alte Evenimente din Bucuresti
curs 3d studio max

Curs 3D Studio Max

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs autocad lt

Curs Autocad LT

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs profesional autocad 2d si 3d

Curs profesional Autocad 2D si 3D

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe illustrator cc

Curs Adobe Illustrator CC

Bucuresti, Bucuresti. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .