poze solutii pentru viata cotidiana shortcuts to non stress cum sa depasim stresul si sa ne construim libertatea

Solutii pentru viata cotidiana: Shortcuts to Non-stress - Cum sa depasim stresul si sa ne construim libertatea

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 Februarie 2013 19:00
Str. Fabrica de Chibrituri nr. 16, sector 4, Bucuresti

Categorii: Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 8/12

Programul "Shortcuts to Non-Stress" facilitat de Daniela Andreescu, Coach, se va desfasura pe parcursul a 8 intalniri.

Participand la acest program veti dobandi cunoastere si instrumente practice pentru: 

depasirea stresului toxic si a obisnuintelor mental-emotionale care incetinesc sau impiedica dezvoltarea personala si cresterea spirituala; 
identificarea resurselor proprii si a unor modalitati individualizate optime care sa conduca la cresterea energiei si vitalitatii; 
construirea unui parcurs personal relaxat si cu rezultate pozitive durabile. 


Este un program care abordeaza gestionarea stresului intr-o maniera integrativa si care va oferi participantilor multiple modalitati practice de accesare si extindere a zonelor de libertate interioara si echilibru. 


Nu vom vorbi despre umbre, probleme sau provocari, ci despre lumina, solutii si bucuria de a fi si a ne simti autentici si liberi. 


Cui se adreseaza? 

Vi se adreseaza daca aveti ca scop si intentie sa dobanditi abilitatea de a va creste gradul de libertate interioara si construirea unui echilibru dinamic benefic si durabil, astfel incat sa gasiti, intr-un mod autonom si relaxat, solutiile personale potrivite pentru a actiona constient spre binele propriu si al celorlalti, in viata cotidiana. 


In ce fel? 

Pe parcursul fiecareia dintre cele 8 intalniri, programul va facilita intelegerea practica a conexiunilor intre creier, minte, corp, spirit si viata pe care o traieste fiecare. Participantii vor afla si vor experimenta metode, tehnici si strategii de cultivare si mentinere a atentiei, pentru depasirea diferitelor tipuri de stres si pentru obtinerea unei tranformari pozitive durabile in viata cotidiana. 


Structura: 

sesiuni interactive axate pe cunoastere, practica, exprimare personala, discutii; 
abordare gradata si integrativa a temelor, tinand cont de nevoile si asteptarile fiecarui participant. 


Rezultate si beneficii previzibile 
energie – claritate – incredere - seninatate – entuziam – pasiune - echilibru dinamic – libertate interioara – bunastare mental-emotionala - schimbare pozitiva – empatie – inspiratie – autenticitate – reusita - evolutie – auto-motivare – bucurie – creativitate – entuziasm - curiozitate – intelegere 


Teme principale 

Temele vor fi abordate atat din perspectiva cunoasterii cat si practici, si vor fi tratate simultan, gradat si integrativ, pe parcursul fiecareia din cele 8 sesiuni: 

Identificarea individualizata a principalelor mecanisme generatoare de stres toxic si modalitati de utilizare a conexiunilor creier/minte-corp-spirit pentru gestionarea lor cu rezultate durabile pe termen lung. 
Tehnici si metode pentru depasirea stresului cotidian si dezvoltarea abilitatilor de management 
personal. 
Construirea non-atasamentului si echilibrului, simultan cu cresterea energiei si vitalitatii, pe baza unor elemente de neuroleadership. 
Aplicarea unor strategii de atentie pentru optimizarea congruentei personale si a propriului echilibru dinamic creier/minte-corp-spirit. 
Modalitati de a dezvolta intuitia, auto-motivarea, increderea, capacitatea de a rezolva conflictele interiare si a face alegeri mai constiente. 
Extinderea atentiei, generarea starilor mental-emotionale benefice si modalitati de aplicare in viata cotidiana. 


Intalnirile se vor desfasura pe parcursul a 8 saptamani, joia, intre 19.00 – 21.30, cu o pauza de confort de 10 minute. Participantii sunt invitati sa vina cu minim 10 minute inainte de ora anuntata. 


Participare 

Grup restrans: 12 participanti. Inscrierile se fac pana pe data de 14 februarie inclusiv. 



Despre Facilitator 

Daniela Andreescu este formator si consultant in managementul Comunicarii si Relatiilor Interumane (Metoda ESPERE©), validat de Institutul ESPERE International Paris, coach (certificate ICF si Alternative and Natural Health Certification Board Europe), practician si expert Inergetix-CoRe System™ (medicina informationala si energetica, biofeedback), practician terapii complementare (Qi Gong, Pranic Healing, Usui Reiki Master, Shamballa 3D Master Teacher s.a.). A participat la cursuri si conferinte internationale (International Informational and Energy Medicine Symposium – Norvegia, Buddhism and Medicine - Franta, Lam Rim Meditation Course – Nepal, Science & Nonduality – Olanda) si este membru al NeuroLeadership Institute, Information and Energy Medicine Association, International Coach Federation, Institute ESPERE International Paris. Carte publicata: The Gift of Now, Dandand (Ed. Herald, 2011). 

Mai multe detalii: www.danielaandreescu.ro|www.artofchange.ro 

Locatie : Centrul Seeds for Happiness, sala de meditatie Happy 
Contact : E-mail: info@seedsforhappiness.ro; Telefon: 021 337 4822; Mobil: 0760 907 466 

Constributie si modealitate de plata: 
a. 400 RON/ program, platibili astfel: 50% la inscriere si 50% la intalnirea a 5-a 

b. 360 RON/ program, platibili integral la inscriere.

Mai multe detalii: http://www.seedsforhappiness.ro/evenimente/evenimente-pe-zi/icalrepeat.detail/2013/05/16/2802/-/solutii-pentru-viata-cotidiana-shortcuts-to-non-stress-cum-sa-depasim-stresul-si-sa-ne-construim-libertatea

Pret bilet: 400 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2887

Eveniment postat de organizator

seeds

Adaugat in urma cu 4077 zile, 28 Ian. 2013

Adaugat de seeds

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 126

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .