poze specialisti de renume reuniti in cadrul csr 12 the new geography of csr sustainability

Specialisti de renume reuniti in cadrul CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability

Bucuresti , Bucuresti. Vineri 19 Octombrie 2012 09:30
Hotel InterContinental

Categorii: Conferinte si Seminarii

Vineri, 19 octombrie 2012, ora 09:30, Medien Conferences si Saga Business & Community organizeaza la Hotel InterContinental, Bucuresti, cel mai important eveniment CSR al anului. Ajunsa la a 7- a editie, conferinta CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii specialisti ai domeniului, astfel incat sa ofere participantilor ocazia de a dezbate studii de caz de succes, dar si de a analiza potentiale solutii pentru provocarile din acest domeniu.

La eveniment sunt asteptati specialistii din zona responsabilitatii sociale, a comunicarii, marketingului, resurselor umane si a mediului inconjurator.
Vor fi abordate studii de caz prin care participantii pot vedea cum poti sa iti implici si sa iti loializezi clientii prin programe de responsabilitate sociala corporatista, care sunt diferentele intre practicile globale si locale, cum anume este cel mai indicat sa iti comunici initiativele prin social media.

Pentru a oferi o paleta cat mai larga de studii de caz, organizatorii au invitat atat nume cu greutate din multinationale, cat si din agentiile care gandesc si implementeaza in mod eficient programele de csr ale companiilor. Invitatii vor acoperi urmatoarele intrebari / realitati: Cum pot promova corporațiile practicile de sustenabilitate in diferite tări, culturi si nevoi, in contextul globalizarii? Cum afecteaza aceste practici recuperarea economica? Care dintre subiectele de sustenabilitate si CSR sunt cele mai atractive in blogosfera? Cum să cresti gradul de constientizare si popularitate al programelor de CSR prin produsele tale?

CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability are, asadar, in vedere abordarea unei game variate de teme, purtand discutia din zona online/ blogosfera in cea de branding si cea de practici de sustenabilitate.

Despre toate acestea vor dezbate speakeri, precum:


 Lavinia Toma, Head of Corporate Communications, Henkel România
Lavinia are o experienta de peste 10 ani in domeniu si este responsabila de comunicarea corporate si de brand pentru marcile din portofoliul Henkel, de relatia cu mass media, de comunicarea interna, proiectele de responsabilitate sociala ale companiei si strategia de issues management, dar si de proiecte regionale, derulate in zona Central Eastern Europe si Middle East Africa.

 Alina Pavel, CSR Officer, Orange Romania
Dupa o experienta de 5 ani in domeniul relatiilor publice, Alina a preluat functia de CSR Officer in cadrul Orange Romania unde dezvolta si implementeaza programe de responsabilitate sociala in linie cu strategia de business a companiei. In 2012, a fost implicata in proiecte, precum: "biciclete cu cravata", "tu pentru comunitate", E-Sign.

 Alina Stanciu, Managing Director, Ogilvy PR
Alina Stanciu conduce operatiunile de Public Relations si de sustenabilitate ale grupului Ogilvy in România, având mai mult de 12 ani de experientă in comunicare.
Pe parcursul carierei sale s-a ocupat de reputatia multinationalelor si companiilor locale de top, ONG-uri si institutii publice si a construit si coordonat o echipă formată din consultanti in comunicare pasionati de reputatie.

 Cristian Onetiu, Life coach si antreprenor de success
Cristian Onetiu este unul dintre cei mai tineri antreprenori milionari din Romania, un vizionar, atat din prisma rezultatelor spectaculoase obtinute in plina criza economica cat si prin prisma spiritului de leader autentic de care da dovada. Este si unul dintre cei mai eficace life coach pentru executivi de top si persoane publice, care sunt in cautarea unei reasezari personale si atingerea succesului in toate ariile vietii, fiind autorul programului de dezvoltare personala "MLA vs MBA - Master of Life Administration vs Master of Business Administration''.

 Florina Onetiu, VP Communication, Life Care
Cu o experinta de speaker si coach de peste 4 ani, Florina a fost implicata in organizarea de seminarii motivationale cu recunoscuti speakeri internationali ca Paul Martinelli si face parte din board-¬ ul francizei celei mai mari universitati online de leadership din lume, John Maxwell Team Romania.

 Alexandru Badescu, Marketing & Strategy Manager, Ericsson Romania
Avand o experienta de peste de 8 ani in industria IT&C alaturi de Ericsson, Alex a proiectat, dezvoltat si mentinut sisteme integrate complexe, majoritatea din zona Securitatii Nationale si Sigurantei Publice atat in Romania cat si peste hotare.
In ultimul an a ocupat functia de Marketing&Strategy Manager in cadrul Ericsson Romania, pozitie din care poate folosi experienta tehnica anterioara si in proiectele de Corporate Social Responsibility.

 Mircea Tomescu, Managing Director, Graffiti PR

Conduce din 2008 agentia de consultanta si relatii publice Graffiti PR, organizatie membra a grupului de comunicare BBDO – cea mai eficienta retea globala de comunicare, conform Effie Effectiveness Index lansat la editia din 2011 a Festivalului de la Cannes.

 Jean Istasse, General Manager, Sodexo
 Kinga Daradics, CEO si Country Manager, Mol Romania


ONE STOP SHOP EVENT - “CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability” va avea loc vineri, 19 Octombrie, la Hotel InterContinental, Bucuresti.

Evenimentul are drept Silver Sponsors: Henkel Romania si Orange.

Pentru detalii suplimentare, accesati www.csr12.ro sau www.mhconferences.ro .

Pentru inscrieri, acceseaza www.csr12.ro sau contacteaza-ne la numerele de telefon (+40) 0744 372 492, (+40) 0721 201 995, sau pe adresele de e-mail luminita.oprea@sbc.com.ro, andreea.paun@medienholding.ro.

Comenteaza pe Facebook
andreea ionita

Adaugat in urma cu 4211 zile, 17 Sep. 2012

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .