poze strategia recompensarii pentru angajati

Strategia recompensarii pentru angajati

Bucuresti , Bucuresti. Joi 21 Martie 2013 09:00 - Joi 21 Martie 2013

Categorii: Conferinte si Seminarii

Joi, 21 martie 2013, ora 9.00, Medien Conferences si revista Manager Express organizeaza conferinta “Strategia recompensarii”, eveniment dedicat industriei de HR, ce aduce in prim-plan capacitatea companiilor de a isi motiva si de a isi recompensa angajatii.

Conferinta va analiza trendurile politicilor de compensatii si beneficii precum si perspecitivele pentru anul 2013 pentru strategia de payroll. Printre temele care vor fi abordate in cadrul celor doua sesiuni se afla: atragerea personalului valoros conditionata de pachetele de beneficii, cultivarea talentelor in organizatie, stimulentele financiare dincolo de salariul de baza, tema armonizarii dintre viata personala si cea de la locul de munca (work-life balance), instrumente si tehnici recente pentru evaluarea si implementarea strategiilor de compensare, strategii de remunerare, implicarea activa a angajatilor la locul de munca, modificarile aduse Codului fiscal, solutii de eficientizare a raspunsului companiilor la controalele autoritatilor din domeniu, problema erorilor in aplicarea prevederilor din domeniu, auditarea in payroll.

Evenimentul este organizat in doua parti: prima propune doua sesiuni de discutii despre compensatii si beneficii, precum si despre strategiile de payroll, iar cea de-a doua este dedicata unor workshop-uri active pentru negociere interna si practici utile in strategia recompensarii.

Conferinta “Strategia recompensarii” propune o discutie constructiva intre specialistii in compensatii si beneficii, generalistii HR, directorii de resurse umane, antreprenori, angajatori, avocati specializati in legislatia muncii, consultanti experti in salarizare, reprezentanti ai presei de specialitate.

“Strategia recompensarii, Payroll & Compensation and Benefits Conference”, va avea loc pe 21 martie 2013, ora 9.00, la Bucuresti.

Evenimentul se bucura de sustinerea: RFI Romania, Romania libera, Academia Catavencu, Revista Manager Express, Calendar Evenimente, Ziare.com, 9 a.m., Business Live, Business 24, Business Resource.

Despre Medien Conferences


Medien Conferences este divizia de evenimente business a grupului Medien Holding. Evenimentele Medien Conferences ofera mediului romanesc de business o platforma dinamica de dezbateri si networking.

Medien Conferences organizeaza evenimente dedicate mediului de afaceri din diverse domenii precum: energie, infrastructura & transporturi, FMCG & retail, asigurari, financiar-bancar, agricultura, IT & telecom, home&deco.

Divizia de evenimente business ofera si posibilitatea organizarii de evenimente personalizate in functie de necesitatile companiilor.
Portofoliul Medien Holding include cotidianul Romania libera, site-ul www.romanialibera.ro, saptamanalul de satira Academia Catavencu si site-ul www.acadaemiacatavencu.info, Hiparion Publishers (revistele Hiparion - „Caminul", „Casa Mea", „Domus" si „Planul Casei Mele", revista de B2B „Unelte si echipamente", site-ul www.casamea.ro), tipografia United Print, agentia de comunicare branding si corporate media Corporate Media Publishing, divizia de evenimente business Medien Conferences.

Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la: andreea.ionita@medienholding.ro, conferences@medienholding.ro, telefon 40 372 125 239 sau sa accesati www.mhconferences.ro

Andreea Ionita
Project Executive
Medien Conferences
Phone: + 40 372 125 239
Mobile: + 40 726 153 997
Fax: + 40 212 028 269

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1978
andreea ionita

Adaugat in urma cu 4050 zile, 30 Ian. 2013

Adaugat de AndreeaIonita

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 37

Alte Evenimente din Bucuresti
concert umberto tozzi reprogramat

Concert Umberto Tozzi reprogramat

Bucuresti, Bucuresti. Miercuri 29 Mai 2024
concert coldplay la bucure ti in 2024

Concert Coldplay la București în 2024

Bucuresti, Bucuresti. 12 Iun 2024 - 13 Iun 2024
concert mariza

Concert Mariza

Bucuresti, Bucuresti. Sâmbătă 18 Mai 2024
concert ville valo

Concert Ville Valo

Bucuresti, Bucuresti. Luni 8 Aprilie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .